«Меню-ТБ» розпочав сезон новими закупками

6 Лютого 2013
4296
6 Лютого 2013
17:32

«Меню-ТБ» розпочав сезон новими закупками

4296
«Меню-ТБ» розпочав сезон новими закупками

4 лютого розпочався новий сезон на нішевому телеканалі «Меню-ТБ», що входить до UMH Group (УМХ). Програмна сітка поповнилася низкою нових шоу іноземного виробництва, які розраховані не тільки на любителів готувати, але й професіоналів у цій сфері, повідомляє прес-служба UMH Group.

 

У будні о 20:30 в ефір виходить програма російського каналу СТС «З'їжте це негайно!», у якій ведучі Наталя Стефаненко і Таша Строга разом з професійними шеф-кухарями вчать готувати. Разом ведучі розповідають героям, як треба готувати, щоб їжа виходила не тільки смачною, але й корисною. Крім того, вони спробують у цілому змінити ставлення своїх героїв до їжі і довести їм, що процес приготування їжі може бути ще й дуже цікавим.

 

З понеділка по п'ятницю о 21:00 транслюється цикл програм «Іноземна кухня» російського каналу «Домашний». Кожен випуск присвячено певній країні, де основним предметом вивчення стане національна кухня з місцевими прянощами, продуктами, історіями і переказами. Гідом є кухар, який чудово знає місцеву кухню. Під час приготування страв він розповідає про країну, про свою сім'ю, традиції та національні гастрономічні уподобання свого народу, а також вчить готувати їх.

 

Генеральний директор каналу Ірина Сінченко повідомляє, що в новому сезоні продовжиться показ програми «Смак» російського «Первого канала», ведучим якої є Іван Ургант. Програма виходить у будні о 21:30.

 

На вихідних о 20:45 відбудеться прем'єрний показ циклу програм американського каналу ABC за участю Джеймі Олівера під назвою «Революція». Формат програми підлаштовано під американського глядача. У країні, де велика частина жителів харчується фаст-фудом і гостро стоїть проблема діабету, британець вирішив проголосити революцію і навчити Америку харчуватися по-новому. Дія шоу проходить у невеликому американському містечку, де можна поспостерігати за способом життя американців. У програмі звучить багато корисних порад і рекомендацій зі здорового харчування від знаменитого кухаря.

 

«А вже влітку 2013 року глядачів каналу чекає безліч приємних сюрпризів. Ми покажемо те, чого раніше в нашому ефірі ще не бачили» - говорить Ірина Сінченко.

 

Катерина Воєвська, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4296
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду