Ведучими на НТН будуть студентка і персональний тренер

6 Лютого 2013
6119
6 Лютого 2013
15:49

Ведучими на НТН будуть студентка і персональний тренер

6119
Ведучими на НТН будуть студентка і персональний тренер

Ведучими святкових ефірів проекту «Залізний Оскар» на НТН з нагоди Дні захисника вітчизни 23 лютого і Міжнародного жіночого дня 8 березня будуть студентка Римма Федорова і персональний тренер Олександр Щепель. Про це повідомила прес-служба телеканалу.

 

Конкурс на роль ведучих проекту проходив серед спортсменів протягом останніх трьох місяців. Критерії відбору переможця були наступними:

- правильність методики з точки зору загальної теорії фізкультури і спорту;

- рівень презентації власної програми (оцінка відео);

- зовнішні дані (фотогенічність).

 

  Олександр Щепель

 

 Римма Федорова

 

Постійним ведучим програми є український атлет-стронгмен Сергій Конюшок.

 

«Залізний Оскар» - це своєрідний «фітнес-огляд» кіноблокбастерів. У кожній серії фігурує хтось із героїв на кшталт Сталлоне, Шварценеггера та інших. Ведучий розповідає про те, як саме потрібно діяти, аби правильно розвинути м'язи. Також у програмі йдеться про правила здорового харчування, про рецепти різноманітних коктейлів, які корисно вживати після тренувань.

 

Нагадаємо, «Детектор медіа» повідомляла про запуск проекту «Золотий Оскар» на НТН у жовтні минулого року.

 

Катерина Воєвська, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6119
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду