«Футбол» і «Футбол+» покажуть товариські матчі футбольних грандів

4 Лютого 2013
4122
4 Лютого 2013
16:30

«Футбол» і «Футбол+» покажуть товариські матчі футбольних грандів

4122
«Футбол» і «Футбол+» покажуть товариські матчі футбольних грандів

6 лютого о 21:55 на каналі «Футбол» відбудеться трансляція товариського матчу збірних Франції та Німеччини, а о 21:25 на каналі «Футбол+» - показ зустрічі збірних Англії та Бразилії. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Товариська зустріч національних команд Франції та Німеччини відбудеться у Парижі на стадіоні «Стад де Франс». Матч збірних Англії та Бразилії відбудеться в Лондоні на стадіоні «Вемблі».

 

Нагадаємо, Бразилія стане країною, в якій відбудеться Чемпіонат світу з футболу 2014 року.

 

«Футбол» і «Футбол+» мають регулярні права на трансляцію Ліги чемпіонів та Ліги Європи, трансляція яких відновиться в середині лютог. Трансляція матчів Першої ліги та Прем'єр-ліги чемпіонату України з футболу відновляться в березні. Також в ефірі каналів виходять чемпіонати Франції, Англії, Італії, Іспанії, Німеччини, а також Аргентини і Бразилії.

 

Як писала «Детектор медіа», трансляцію товариського футбольного матчу між збірними Норвегії та України покаже 6 лютого телеканал «Інтер».

 

Катерина Воєвська для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4122
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду