НТКУ запускає сайт супутникового каналу «Перший Ukraine»

1 Лютого 2013
7407
1 Лютого 2013
12:45

НТКУ запускає сайт супутникового каналу «Перший Ukraine»

7407
НТКУ запускає сайт супутникового каналу «Перший Ukraine»

4 лютого Національна телекомпанія України відкриє сайт супутникового каналу «Перший Ukraine» - FirstUa.com. Про це «Детектор медіа» розказав генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф.

 

На новому сайті користувачі зможуть прочитати про останні події в Україні та світі, познаймитись із новинними стрічками партнерів каналу, подивитись онлайн трансляцію та архів програм каналу «Перший Ukraine».

 

На сайті також буде розміщено інформацію про канал та новини мовника, мапу покриття та територію прийому сигналу.

 

Дизайн  порталу виконаний у національній стилістиці із використанням орнаментів та традиційних кольорів української вишиванки - білого, червоного та чорного.

 

Сайт матиме дві повноцінні мовні версії - українську та російську. Англомовна версія сайту міститиме основні відомості про канал «Перший Ukraine».

 

Нагадаємо, що офіційний сайт Першого національного  1tv.com.ua був оновлений у 2010 році.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7407
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду