Конкурс «PRESSзвание» запровадив нову номінацію «Малий і середній бізнес»

31 Січня 2013
3286
31 Січня 2013
13:40

Конкурс «PRESSзвание» запровадив нову номінацію «Малий і середній бізнес»

3286
Конкурс «PRESSзвание» запровадив нову номінацію «Малий і середній бізнес»

Конкурс ділових журналістів «PRESSзвание» запровадив нову номінацію для визначення найкращого журналіста, який пише про малий і середній бізнес. Про це повідомляє оргкомітет конкурсу.

 

Номінацію «Актуальна тема: малий і середній бізнес» запроваджено з ініціативи партнера конкурсу - компанії СКМ. У ній можуть номінуватися журналісти, які висвітлювали відповідну тему - починаючи від діяльності невеликих українських компаній, закінчуючи малим приватним підприємництвом.

 

«Ми, великі національні компанії, повинні організувати свою роботу так, щоб розвивати бізнес-середовище, щоб малі та середні підприємства за рахунок наших замовлень, за рахунок нашої роботи теж розвивалися. І ми закликаємо журналістів, які в 2012 році писали про малому та середньому бізнесі, брати участь у конкурсі і тим самим підтримати українське підприємництво», - коментує ініціювання нової номінації Наталя Ємченко, директор зі зв'язків з громадськістю та комунікацій компанії СКМ.

 

У цій номінації, як і в інших профільних номінаціях, журналістам необхідно надати до трьох своїх робіт в якості прикладу стилю для членів журі. Оцінюватися при цьому буде загальна робота журналіста протягом року - об'єктивність і майстерність подачі матеріалів, актуальність тем, а також взаємодія з ньюзмейкерами.

 

Зареєструватися для участі в конкурсі «PRESSзвание» можуть журналісти і редактори ділових друкованих, інтернет-видань та інформагентств, а в якості журі - представники бізнесу, які протягом року взаємодіяли зі ЗМІ. Зареєструватися можна на сайті конкурсу www.presszvanie.ua.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3286
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду