Телеканал Biz TV став Peopleair TV

30 Січня 2013
8194
30 Січня 2013
17:17

Телеканал Biz TV став Peopleair TV

8194
Нацрада призначила позапланову перевірку, щоб з’ясувати, чи ведеться супутникове мовлення і за якими параметрами
Телеканал Biz TV став Peopleair TV

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення переоформила ліцензію ТОВ «Віакор» на супутникове мовлення, змінивши логотип телеканалу з Biz TV на Peopleair TV. Відповідне рішення Нацрада ухвалила на засіданні 30 січня.

 

Змінився і директор компанії - замість Володимира Голяка ним став Дмитро Ряднов. Також Нацрада переоформила програмну концепцію каналу у зв'язку з приведенням її у відповідність до закону «Про засади державної мовної політики».

 

Однак Нацрада відмовила ліцензіату в переоформленні ліцензії в частині оператора телекомунікацій і параметрів супутникового мовлення, оскільки не зафіксувала мовлення каналу ані за старими ліцензійними параметрами (супутник Eutelsat 36E), ані за новими (супутник Astra 4A). Проте канал присутній в послузі кабельного провайдера «Воля-кабель», повідомила заступник голови Нацради Лариса Мудрак.

 

Нацрада призначила позапланову перевірку телекомпанії, щоб з'ясувати, чи ведеться супутникове мовлення і за якими параметрами.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8194
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Sat-fan
4075 дн. тому
Ха-ха! У "проФФесіоналів" з Нацради немає системи для прийому супутникового телебачення. Не можуть встановити той факт, що BIZ-TV вже більш ніж два роки не веде мовлення на жодному супутнику. І не лише вони - в Держреєстрі таких супутникових каналів - привидів вдосталь. Але Нацрада про них не знає :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду