«Піранії» повернуться в ефір Нового каналу у лютому

29 Січня 2013
4937
29 Січня 2013
15:01

«Піранії» повернуться в ефір Нового каналу у лютому

4937
«Піранії» повернуться в ефір Нового каналу у лютому

Програма «Піранії», яку призупинив Новий канал для переформатування, знову повертається в ефір, але поки що - у вигляді спецрепортажів. З 4-го лютого репортажі журналістів «Піраній» транслюватимуться відразу після вечірнього випуску новин «Репортер». Про це повідомляє прес-служба Нового каналу.

 

За інформацією телеканалу, контент випусків «Піраній» стане більш різноманітним, адже журналісти проекту залишили у спокої зірок шоубізу і «відкрили сезон полювання на головних ньюзмейкерів найрезонансніших подій». Темами спецрепортажів проекту стануть соціальні проблеми, які «подаватимуться з гумором і в ігровій формі».

 

Штат журналістів проекту повинен збільшитись майже удвічі. Ведучим програми залишається Андрій Шабанов. Окрім «піраній» Каті Павлюченко, Тані Бобрикової, Аня Олицької і Філіпа Чурчхеладзе з'являться нові «зубасті», чиї імена поки що не названі. Канал повідомляє, що нові журналісти програми вже «пройшли бойове хрещення». Наприклад, після зйомок сюжету про заробітки бездомних новий «зубастий» прийшов додому з синцями, але екстремальне розслідування не відвернуло його від участі у підготовці сюжетів програми.

 

«Піранії» нікому не довіряють, все перевіряють на особистому досвіді: проводять розслідування, експериментують, провокують», - розказала про оновлений формат продюсер проекту Анастасія Толстошеєва.

 

Раніше «Детектор медіа» повідомляла, що програма «Піраннії» у новому форматі вийде в ефір 4 березня. «Поки ми тільки розминаємося, а через місяць, з 4 березня, стартують оновлені «Піранії», - підтвердила Анастасія Толстошеєва.

 

Катерина Воєвська для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4937
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду