«Плюси» продаватимуть рекламу на Discovery Channel

29 Січня 2013
7782
29 Січня 2013
11:27

«Плюси» продаватимуть рекламу на Discovery Channel

7782
«1+1 медіа» отримала ексклюзивні права на продаж реклами і неексклюзивні - на реалізацію спонсорських проектів
«Плюси» продаватимуть рекламу на Discovery Channel

Сейлз-хаус групи «1+1 медіа» - «Плюси» - уклав угоду з Discovery Networks щодо продажу рекламних можливостей каналу Discovery Channel. Про це повідомляє прес-служба Discovery Networks.

 

У межах угоди «1+1 медіа» отримала ексклюзивні права на продаж реклами і неексклюзивні права на реалізацію спонсорських проектів на Discovery Channel на території України.

 

Минулого року партнером Discovery Networks щодо продажів реклами в Україні була компанія «Відео Інтернешнл Україна».

 

«Наші сильні сторони - найвища якість контенту і чітке таргетування, які забезпечують точне попадання в аудиторію. Ми впевнені, що "1+1 медіа" допоможе українським клієнтам наочно побачити ці переваги», - наголосила Олена Скобелєва, директор з продажу реклами Discovery Networks у Північно-Східній Європі.

 

Комерційний директор «1+1 медіа» Валерій Варениця у свою чергу зазначив, що йому приємно працювати з якісним контентом, який пропонує Discovery Networks. «Після такої операції пул каналів, чиї інтереси ми представляємо, став ще ширшим і, впевнений, буде цікавим рекламодавцям», - додав він.

 

Нагадаємо, сейлз-хаус «Плюси» у 2013 році також продає рекламні можливості каналів Tonis, 5 канал, «Ера», Перший національний, «НТВ Мир», RU music і OTV.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7782
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду