«1+1» продаватиме рекламу на Першому національному

23 Січня 2013
8392
23 Січня 2013
10:30

«1+1» продаватиме рекламу на Першому національному

8392
«1+1» продаватиме рекламу на Першому національному

Сейлз-хаус «Плюси» (група «1+1 медіа») продаватиме рекламний час Першого національного. Про це «Детектор медіа» повідомив генеральний директор Національної телекомпанії України Єгор Бенкендорф.

 

За словами гендиректора телеканалу, угода укладена на 2013 рік.

 

Комерційний директор НТКУ Сергій Котенко зазначив у коментарі «Детектор медіа», що угода з «1+1» передбачає спільні продажі. Відповідно, Національна телекомпанія залишає за собою можливість здійснювати частину продажів.  При цьому пан Котенко  поки що не розголошує умови договору, а також те, яку частку реклами продаватиме «1+1», а яку НТКУ реалізовуватиме самостійно.

 

Нагадаємо, сейлз-хаус «Плюси» також продовжить у 2013 році продавати рекламу на телеканалі Tonis.

 

Як вже повідомляла «Детектор медіа», у 2013 році група «1+1 медіа» підвищуватиме ціни на рекламу на менших телеканалах групи - ТЕТ, «2+2» і «Плюсплюс». На каналі «1+1» планується, за інформацією групи, оптимізація розцінок.

 

Раніше керівник сейлз-хаузу «Плюси» Валерій Варениця заявив, що група «1+1 медіа» готова до самостійних продажів реклами наступного року в умовах конкуренції з великим альянсом телевізійних груп «Інтер», StarLightMedia та «Медіа Група Україна» (МГУ).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8392
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду