На «1+1» стартують соціальні провокації «Моя хата скраю» (ДОПОВНЕНО)

23 Січня 2013
7039
23 Січня 2013
10:06

На «1+1» стартують соціальні провокації «Моя хата скраю» (ДОПОВНЕНО)

7039
На «1+1» стартують соціальні провокації «Моя хата скраю» (ДОПОВНЕНО)

Проект соціальних провокацій «Моя хата скраю» стартує на телеканалі «1+1» 31 січня. Про це йдеться у анонсах каналу.

 

Програма розпочнеться о 22.15.

 

За форматом «Моя хата скраю» - ток-шоу, у якому телеведуча  Світлана Усенко разом з експертами та зірками буде з'ясовувати, як правильно поводитися в непередбачуваних ситуаціях.

 

Автори програми також мають на меті з'ясувати, чому українці часто залишаються байдужими до негараздів інших людей. У студії обговорюватимуться сюжети, у яких команда проекту зніматиме реакцію людей на  різні провокаційні ситуації. Серед них, як повідомляє канал, будуть і такі: «На ваших очах викрали людину, а ви не встигли відреагувати? Чи, може, просто на дорозі ви знайшли гроші? Чи в ресторані дружина при вас намагалася підсипати отруту власному чоловікові?».

 

Дивіться інтерв'ю Світлани Усенко з приводу проекту «Моя хата скраю» на «Відеотеці».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7039
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду