Російський піарник Дмитро Чечкін очолив дирекцію зі зв’язків з громадськістю «Метінвесту»

21 Січня 2013
4723
21 Січня 2013
22:09

Російський піарник Дмитро Чечкін очолив дирекцію зі зв’язків з громадськістю «Метінвесту»

4723
Російський піарник Дмитро Чечкін очолив дирекцію зі зв’язків з громадськістю «Метінвесту»

У металургійному холдингу Ріната Ахметова «Метінвест» створено дирекцію зі зв'язків з громадськістю та регіонального розвитку. 15 січня на посаду директора зі зв'язків з громадськістю та регіонального розвитку «Метінвесту» призначено Дмитра Чечкіна. Про це йдеться в повідомленні компанії.

 

Мета створення нової дирекції - посилення взаємодії компанії із засобами масової інформації, місцевими громадами, громадськими організаціями в регіонах розташування підприємств компанії.

 

Раніше в «Метінвесті» існувала дирекція з корпоративних комунікацій, яку очолював Ігор Кирилюк. Пан Кирилюк прийняв рішення продовжити кар'єру за межами компанії.

 

Дмитро Чечкін має більш ніж 20-річний досвід роботи в різних російських ЗМІ та піар-структурах найбільших виробничих компаній. Він працював на керівних посадах у сфері піар на підприємствах алюмінієвої промисловості Красноярського краю й Іркутської області. Протягом восьми років займав керівні позиції у сфері зв'язків з громадськістю в компанії «Уралкалий» - найбільшого виробника калійних добрив в Росії.

 

До приходу в «Метінвест» пан Чечкін очолював компанію Rigmora (Монако), був віце-президентом і членом Ради директорів футбольного клубу «Монако».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4723
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Альберт
4177 дн. тому
космічєскій брєд. Один из руководителей ФК Монако возглавил пиар Метинвеста.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду