Загиблий невідомий, що намагався проникнути до Харківської ОДТРК, лікувався в психлікарні

21 Січня 2013
4529
21 Січня 2013
16:37

Загиблий невідомий, що намагався проникнути до Харківської ОДТРК, лікувався в психлікарні

4529
Загиблий невідомий,  що намагався проникнути до Харківської ОДТРК, лікувався в психлікарні

Невідомий, якого застрелила міліція під час спроби проникнути до Харківської ОДТРК уночі 21 січня, минулої осені лікувався в психіатричній лікарні. Про це повідомила прес-секретар прокурора Харківської області Юлія Скічко.

 

Наразі прокуратура міста Харкова контролює хід розслідування правомірності застосування зброї міліціянтами.

 

За словами прокурора Дзержинського району м. Харкова Євгена Безбородова, подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією ст. 118 ККУ «умисне вбивство при перевищенні необхідної оборони або перевищення заходів, необхідних для затримання злочинця».

 

«За попередніми данними, загиблий в останній час поводив себе неадекватно, агресивно, минулої осені проходив лікування в психіатричній лікарні», - сказала прес-секретар прокурора Харківської області Юлія Скічко.

 

Як  повідомляла«Детектор медіа», вночі 21 січня співробітник міліції застрелив невідомого, який намагався проникнути у приміщення  Харківської обласної державної телекомпанії із холодною зброєю у руках.

 

Катерина Воєвська для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4529
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду