ZIK оновив формат програми «Люстрація»

18 Січня 2013
5366
18 Січня 2013
15:17

ZIK оновив формат програми «Люстрація»

5366
Оновлений проект стартує 20 січня
ZIK оновив формат програми «Люстрація»

У новому році телеканал ZIK оновив формат свого проекту «Люстрація» та змінив графічне оформлення програми. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«Ретельний моніторинг відповідності обіцянок екс-кандидатів, які зуміли переконати виборців віддати саме їм голоси - для "Люстрації" стане одним із головних у новому році», - йдеться в повідомленні. Тематикою програми стане висвітлення не лише життєписів окремих політичних діячів, а й аналіз тенденцій та процесів зі світу політики України.

 

Новою для «Люстрації» стане участь у програмі «таємного експерта». Це буде авторитетна і компетентна особа, яка, за задумом авторів програми, мала б розвінчувати (чи спростовувати?) заяви і розповіді фігурантів програми. Головні учасники програми -- власне фігуранти -- матимуть змогу на початку кожного ефіру висловитися, але повинні бути готовими, що в ході програми до експертів долучиться «таємний експерт», висловлювання якого можуть вщент розбити заяви фігуранта.

 

 

Звичними ж залишаться: ведучий Антін Борковський, час і тривалість передачі - щонеділі о 22:00 у прямому ефірі, упродовж двох годин. Традиційно ефір програм супроводжуватимуть гострі відеосюжети, які акцентуватимуть увагу глядачів на найголовніших аспектах основної теми кожного випуску «Люстрації».

 

«Люстрація» у новому форматі стартує цієї неділі, 20 січня, о 22:00. Політичний спеціальний проект ZIK перед Днем Соборності України дві години прямого ефіру присвятить оцінці фактичного стану Єдності українських земель. «В ефірі програми можна буде побачити шокуючий відеосюжет, який свідчить, що про велике свято Української держави - День Соборності - у Донецьку і, навіть у Києві, люди практично нічого не знають. Та й, зрештою, і у Львові ситуація не набагато інша...», - йдеться в анонсі.

 

А ще увазі глядачів, з поміж іншого, запропонують думки з приводу реального стану Соборності теперішньої України авторитетних громадських діячів вседержавного рівня, представників антагоністичних політичних сил та священнослужителів - Кардинала Гузара (УГКЦ) і єпископа Львівського і галицького УПЦ (МП) Філарета.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5366
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду