Студія Шустера шукає чоловіка з досвідом роботи у соціальних проектах або у МВС

17 Січня 2013
5702
17 Січня 2013
11:47

Студія Шустера шукає чоловіка з досвідом роботи у соціальних проектах або у МВС

5702
Студія Шустера шукає чоловіка  з досвідом роботи  у соціальних проектах або у МВС

«Савік Шустер Студія» шукає кореспондента соціального проекту. Про це йдеться у повідомленні прес-служби.

 

Як йдеться у вимогах вакансії перевага надаватиметься чоловікові  віком 30-40 років, який має профільну освіту (журналіст, редактор), або освіту у сфері соціології, політології та МВС.

 

Досвід роботи в соціальних проектах від 3-х років - обов'язковий (для журналістів). Однак розглядаються також кандидати з досвідом роботи в соціальних, суспільно-політичних організаціях або службах по роботі з громадськістю при органах МВС, міністерствах тощо.

 

Потенційний кандидат повинен вести активну діяльність у соціальних мережах, блогах, інтернет-спільнотах, мати досвід модерування форумів онлайн-опитувань.

 

Кореспондент студії працюватиме у прямому ефірі, тому його зовнішність має викликати довіру та інтерес глядача, також йому мають бути притаманні презентабельність, фотогенічність, чарівність, харизма, чітка дикція, уміння викликати симпатію співрозмовника, стресостійкість.

 

До обов'язків кореспондента входитиме моніторинг засобів масової інформації, пошук і розробка історій, проведення переговорів з героями, аналіз потенційного інтересу аудиторії до їх історії, організація роботи зі ЗМІ, видавництвами, соціальними партнерами та державними структурами. Також він займатиметься підготовкою інформаційних та аналітичних матеріалів, а також  журналістських розслідувань: пошук тем, розробка сценаріїв сюжетів, виїзд на зйомку, проведення інтерв'ю, написання текстів історії та її промо, розробка ідей «розкручування, розігрівання історії» (створення інтриги чи драми, заради якої глядач хотів би подивитися цей сюжет).

 

Передбачається також і робота у студії під час прямого ефіру в якості журналіста-експерта.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5702
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Прослушка
4180 дн. тому
Кутєпов! Це його шанс стати зіркою!
ой вэй
4180 дн. тому
Та шо це робиться.Невже Пэтю Магу женуть від шустріка?
МВС
4180 дн. тому
Стогній, нє?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду