СТБ не планував грошовий приз переможцю «Битви екстрасенсів-11». Ясновидиця обурена

15 Січня 2013
6355
15 Січня 2013
16:28

СТБ не планував грошовий приз переможцю «Битви екстрасенсів-11». Ясновидиця обурена

6355
СТБ не планував  грошовий приз переможцю «Битви екстрасенсів-11». Ясновидиця обурена

У відповідь на звинувачення  переможниці «Битви екстрасенсів. Апокаліпсіс», громадянки Великобританії Джун Філд у невиплаті призу розміром 250 тис. грн, телеканал СТБ заявляє, що у 11 сезоні шоу не була передбачена грошова винагорода. Про це йдеться у коментарі прес-служби виданню «Дуся».

 

Як повідомляє ВВС, Джун Філд заявила тижневику шотландському Scotland on Sunday, що не отримала від каналу СТБ свій грошовий приз.

 

«Багато людей попереджали мене не їхати і не брати участь у шоу у цій країні, але я їх не послухала. Я хотіла дати Україні шанс. Нас використали, відірвавши від сімей та роботи і вирвавши зі звичного життя на 6 місяців. Ми старанно працювали на них. Мені соромно за них, тому що вони підвели не лише мене, але й свою країну своєю неправдою, обманом і корупцією», - зазначила пані Філд.

 

Також британка зазначила, що допускає можливість того, що затримка виплат пов'язана зі різдвяними святами.

 

Натомість СТБ запевняє, що відсутність нагороди було передбачено ще на початку запуску проекту. «Це можна простежити по випусках програми 11 сезону «Битва екстрасенсів. Апокаліпсис », які у вільному доступі розміщені на сайті телеканалу СТБ http://bitva.stb.ua/video/, по щотижневих промороликах в ефірі телеканалу та по PR-просуванні проекту, включаючи описи сезону на офіційному сайті телеканалу СТБ http://bitva. stb.ua/about/11 /. Ніде не вказувалося, що переможець отримає грошовий приз. Якщо у телепроекті є грошова винагорода за перемогу , це обов'язково згадується від самого початку у будь-яких промоактивностях шоу та у його випусках», - повідомили «Дусі» на СТБ.

 

Також канал звертає увагу, що у договорі, який підписував кожен з учасників, не було пункту про виплату будь-якого грошового призу. Про це, за інформацією СТБ, не йшлось і під час зйомок. Грошову нагороду було передбачено лише у чотирьох сезонах шоу.

 

«У випадку з Джун Філд ми шкодуємо, що з якихось причин пані Філд неуважно прочитала контракт і неправильно оцінила можливості участі в телепроекті», - додає прес-служба каналу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6355
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду