Українські L’Officiel та L’Officiel Hommes почали продаватися в електронній бібліотеці PressPoint

15 Січня 2013
4159
15 Січня 2013
11:46

Українські L’Officiel та L’Officiel Hommes почали продаватися в електронній бібліотеці PressPoint

4159
Українські L’Officiel та L’Officiel Hommes почали продаватися в електронній бібліотеці PressPoint

Електронні версії журналів «L'Officiel Украина» та L'Officiel Hommes Ukraine для планшетів, комп'ютерів і телефонів почали продаватися в електронній бібліотеці PressPoint. Про це повідомляє піар-служба видань.

 

Вартість передплати «L'Officiel Украина» на 1 місяць становить 35 грн, вартість передплати на 3 місяці - 105 грн, на 6 місяців - 210 грн, на рік - 420 грн. Вартість передплати L'Officiel Hommes Ukraine становить 35 грн за 3 місяці, 70 грн - 6 місяців, 140 грн - 12 місяців. Після оплати цифрова версія стає доступною читачу у форматі PDF.

 

«Електронне видання виходить одночасно з друкованою версією, і в тому ж обсязі, а наші передплатники отримують корисну інформацію про останні luxury-новинки у світі моди, краси, мистецтва з офіційних джерел», - коментує Ана Варава, шеф-редактор «L'Officiel Украина».

 

Послуга електронної передплати доступна для передплатників уже другий рік поспіль, каже директор видавничого дому «Вавилон» Інна Ткалич. «Ми продовжуємо робити упор на друковану версію, але цифрова версія нашого журналу - це передусім турбота про комфорт для наших передплатників» - додала вона.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4159
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду