На російському каналі ТВ-3 стартує новий проект «Людина-невидимка»

10 Січня 2013
6633
10 Січня 2013
12:18

На російському каналі ТВ-3 стартує новий проект «Людина-невидимка»

6633
На російському каналі ТВ-3 стартує новий проект «Людина-невидимка»

4 лютого на російському телеканалі ТВ-3 стартує новий проект «Людина-невидимка». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Як інформує ТВ-3, глядачів телеканалу чекає незабутня битва скептиків і інтуїтів, науки і магії.

 

В кожній з програм проекту «Людини-невидимки» візьмуть участь шість експертів-професіоналів: криміналіст, білий маг, ворожка, психолог, хіромант і шаман. Телеканал називає їх «суперлюдьми», які володіють унікальними здібностями.  У кожного з професіоналів свій дар: хтось може розповісти все про людину по відбиткам його зубів на плитці шоколаду, а хтось зчитує інформацію з його улюблених предметів, хтось за лініями на руці може визначити колір очей, а хтось по малюнку - його вік. Учасникам проекту належить дізнатися, хто перебуває в таємній кімнаті, хто він - людина-невидимка. Запрошену зірку ніхто з експертів не може ні бачити, ні чути, вони не зможуть спілкуватися і один з одним, тільки - з ведучою Евеліною Бледанс.

 

У кожному випуску гостем таємної кімнати буде відома людина. Під час зйомок програми роль людини-невидимки на себе вже приміряли Лариса Доліна, Станіслав Садальський, Олексій Панін, Анфіса Чехова, Борис Моїсеєв, Лєра Кудрявцева та багато інших.



У якості експертів у програмі «Людина-неведимка» візьмуть участь: Віктор Колтутін - криміналіст, судмедексперт вищої категорії, доктор медичних наук, Марія Пугачова - психолог, Борис Акімов - хіромант, Роман Фад - білий маг, Дарда Кусто - шаман, Аїда Мартиросян - потомствена ворожка.

 

Програму виробляє ТОВ «Аквілон фільм» спільно з ТОВ «Пан Арс», режисер - Юрій Фроловський, продюсери - Ольга Володіна, Олена Котунова, Михайло Крикуненко. Тривалість випусків - 48 хвилин.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6633
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду