«1+1» починає показ «Шерлока» від BBC

8 Січня 2013
6935
8 Січня 2013
18:08

«1+1» починає показ «Шерлока» від BBC

6935
Канал покаже поки що тільки перший сезон у власному озвучуванні українською мовою
«1+1» починає показ «Шерлока» від BBC

Канал «1+1» розпочинає показ серіалу «Шерлок» від компанії BBC, який було визнано найкращою програмою британського телебачення у 2012 році. Першу серію глядачі зможуть побачити вже у вівторок, 15 січня, о 20:00, повідомляє прес-служба каналу.

 

Серіал ітиме з вівторка по четвер о 20:00.

 

«1+1» покаже перший сезон «Шерлока» - три півторагодинні серії у власному озвучуванні «1+1» українською мовою. Згодом канал планує показати ще й другий сезон серіалу (також три серії), уточнили «Детектор медіа» у прес-службі.

 

Події серіалу розгортаються у наші дні, але дещо інакше, ніж ми звикли уявляти, читаючи книжки Артура Конан Дойла. Геній дедуктивного методу Шерлок Холмс та його новий знайомий Джон Ватсон розслідують загадкові злочини, користуючись усіма досягненнями XXI століття: нотатки на клаптиках паперу з легкої руки авторів серіалу змінились на мобільні телефони, мемуари доктора Ватсона - на блог в інтернеті, а улюблена люлька Холмса - на нікотинові пластирі. Але незмінним залишився головний ворог Шерлока - не менш геніальний Моріарті.

 

Головні ролі в картині зіграли Бенедикт Камбербетч і Мартин Фріман.

 

Нагадаємо, «1+1» уперше анонсував показ цього британського серіалу на презентації нового сезону в серпні 2012 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6935
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
bunny
4122 дн. тому
по ФОКСу уже прошел
Гостя
4123 дн. тому
УРА! Нарешті дочекалися :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду