Ерік Франке залишає «Волю», новим CEO став Дьордь Жембері

8 Січня 2013
6304
8 Січня 2013
17:42

Ерік Франке залишає «Волю», новим CEO став Дьордь Жембері

6304
Ерік Франке залишає «Волю», новим CEO став Дьордь Жембері

8 січня Ерік Франке, який працював у компанії «Воля» з листопада 2009 року, залишив посаду CEO (chief executive officer). Про це йдеться в повідомленні компанії «Воля».

 

Наглядова рада «Волі» призначила на посаду CEO «Волі» Дьордя Жембері (Gyorgy Zsembery). Пан Жембері, 43-річний угорець за національністю, який знає російську мову, працював у галузі управління телекомунікаційними та кабельними компаніями. Досі він працював на посаді операційного директора (COO) компанії Invitel у Будапешті.

 

Протягом перших місяців 2013 року Ерік Франке й далі виконуватиме функції генерального директора компанії «Воля»; потому він працюватиме в ролі її консультанта, забезпечуючи плавний та ефективний перехід.

 

За даними «Волі», під керівництвом пана Франке було успішно проведено консолідацію групи компаній «Воля», інтеграцію нещодавно придбаних активів, а також реалізовано масштабний проект із трансформації бізнесу.

 

«Вважаю, що тепер, після трьох років напруженої роботи, для мене настав час приступити до пошуку нових викликів, знаючи, що "Воля" має хороші можливості для наступного етапу свого розвитку під новим керівництвом», - зазначив Ерік Франке.

 

Голова наглядової ради «Волі» П'єр Данон подякував пану Франке та заявив, що компанія розраховує на співпрацю з ним у його новій ролі.

 

«Воля» є українським загальнонаціональним кабельним провайдером, який надає доступ до телепрограм у аналоговому, цифровому й HD-форматах і високошвидкісний доступ до інтернету. Компанія здійснює свою діяльність у 20 містах України. Акціонерами компанії є Providence Equity Fund, Goldman Sachs, Eton Park, сімейство фондів під керівництвом SigmaBleyzer (UGF III, SBF IV), інвесторами яких виступає, у тому числі, Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР).

 

«Детектор медіа»

 

Фото Олександра Ялового, «Коммерсантъ»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6304
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду