Юлія Латиніна розповіла Бриджит Бардо, чи варто просити у Путіна громадяство Росії

6 Січня 2013
5830
6 Січня 2013
12:09

Юлія Латиніна розповіла Бриджит Бардо, чи варто просити у Путіна громадяство Росії

5830
Міркування щодо перспектив захисту хворих слонів у РФ Латиніна виклала у відкритому лиисті до пані Бардо
Юлія Латиніна розповіла Бриджит Бардо, чи варто просити у Путіна громадяство Росії
Відома російська журналістка, оглядачка «Эха Москвы» Юлія Латиніна звернулася із відкритим листом до французької акторки Бриджит Бардо. У ньому вона відповіла на заяви кінолегенди щодо людяності президента Росії Володимира Путіна у вирішенні проблем сфери екології.
 
Раніше Бриджит Бардо повідомила французьким ЗМІ про наміри переїхати до Росії та просити громадянства країни у разі якщо влада не відмінить своє рішення приспати двох хворих на туберкульоз слонів Ліонського цирку. Щодо Володимира Путіна акторка зазначила: «Я вважаю його дуже людяним. Щоразу, коли я у нього чогось прошу, він переважно відповідає згодою. Він зробив більше для захисту тварин, ніж усі наші президенти разом узяті».

«Це не зовсім так», - коментує заяву Бриджит Бардо Юлія Латиніна. Журналістка зазначила: «Президент Путін дійсно любить демонструвати свою владу над тваринним світом, ймовірно, з тієї ж причини, з якої середньовічні можновладці тримали в палаці звіринець. Будь-який можновладець, особливо з тих, у кого поїхав дах, любить вважати себе священним царем, якому коряться звірі й птахи».
 
Юлія Латиніна розповіла, як велося тваринам, яких досnавляли Путіну задля його акцій. Президент одягав нашийник на амурського тигра, сніжного барса, кита-білуху і білого ведмедя; стріляв в наукових цілях у білого кита, літав зі стерхами і випускав на волю леопардів.

«Ця фейкова всемогутність Путіна тваринам обходиться дорого. Наприклад, дикий сніжний барс на кличку Монгол, на якого Путін помилувався під час свого візиту до Хакасії, був доставлений туди з Саяно-Шушенського заповідника. Червонокнижного альфа-самця, за яким учені спостерігали здалеку 10 років, вирвали з його прайду і повезли в інше місце на гелікоптері...», - зазначила, зокрема, журналістка.
 
Також вона перелічила факти жорстокого поводження із тваринами та браконьєрства з боку представників російської влади.  Так, Юлія Латиніна нагадала: «9 січня 2009-го року в республіці Алтай розбився вертоліт. Серед загиблих був представник президента в Думі Олександр Косопкін. Вертоліт розбився через те, що Косопкін з товаришами, п'яні, полювали з повітря на червонокнижних архарів, яких в Росії залишилося 300 штук. Вони розстрілювали їх з повітря, чергами, на гірському схилі, звідки нікуди подітися, і хтось із катів, захопившись, прострілив приладову дошку. Коли вертоліт впав, на схилі упереміш валялися трупи людей і архарів. Справу зам'яли».

Щодо людяності російського президента Юлія Латиніна з Бриджит Бардо не згодна: «Ви сказали про Путіна: "Щоразу, коли я його про щось прошу (щодо захисту тварин. - ТК), він погоджується. Охоче ​​вірю. Проблема в тому, що 110 мільйонів російських виборців ні про що не можуть  попросити Путіна. Це право зарезервовано лише для його нечисленних друзів».
 
З повним текстом відкритого листа Юлії Латиніної можна ознайомиися тут.
 
Як повідомляла «Детектор медіа», днями російське громадянство отримав французький актор Жерар Депардьє, який назвав Росію «країною великої демократії». 
 
«Детектор медіа» 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5830
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ПоклонникТаланта
4126 дн. тому
Юлия Латынина, наверное, самый лучший журналист в СНГ - не боится высказывать свое мнение даже по самым трудным вопросам - а для любителей "уси-пуси", т.ч "atosa" есть все остальные программы :)))))))
atos
4127 дн. тому
Госпожа Латынина, вы известны в СНГ и,не только,как ненавистник всего Российского,получаете не плохие гонорары за свои продажные опусы, но вам и этого мало. Вы лезете в души УВАЖАЕМЫХ ВЕЛИКИХ людей ВЕЛИКОЙ НАЦИИ И,пытаетесь их учить уму -разуму. Ваша душа черная от Сатанинства, вечно извергает ненависть к мнению других. Успокойтесь,дышите глубже,отрабатывайте на ЭХО- Москвы свои сребреники и лезьте со своими поуениями к МИРОМ ПРИЗНАНЫМ АВТОРИТЕТАМ. Они себе цену знают и не нуждаются в вашем словоблудии.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду