«Ера» покаже у новорічну ніч ретро-концерт, «Радіо Ера» запросить на «Шуба-шоу»

29 Грудня 2012
5693
29 Грудня 2012
17:00

«Ера» покаже у новорічну ніч ретро-концерт, «Радіо Ера» запросить на «Шуба-шоу»

5693
«Ера» покаже у новорічну ніч ретро-концерт, «Радіо Ера» запросить на «Шуба-шоу»

У новорічну ніч на телеканалі «Ера» вийде в ефір концерт «Легенди 70-80-х років», на «Радіо Ера» - святкове «Шуба-шоу». Про це повідомляє прес-служба ТРК «Ера» та «Радіо Ера».

 

У новорічну ніч з 31 грудня  на 1 січня глядачі канала «Ера» побачать святковий концерт «Легенди 70-80-х років», у якому прозвучать хіти легендарних ВІА «Добры молодцы», «Верные  друзья», «Карнавал», «Веселые  ребята», «Самоцветы», «Лейся  песня»,  «Акварели», «Поющие сердца», «Пламя» та багатьох інших.

 

Початок концерту о 00.30,  тривалість - 1 год. 30 хв.

 

1 січня 2013 року в ефірі телекомпанії стартує нове ток-шоу «Дружина». Відомі жінки - Неллі Кобзон, Ірина Лещенко, Лайма Вайкуле, Лоліта Мілявська та інші - будуть вести віч-на-віч із глядачем відверту розмову про таємниці жіночого щастя, про мистецтво бути дружиною, компроміс між бажаннями та реальністю. Час виходу шоу - будні, о 7.50, тривалість - 1 год. 5 хв.

 

У святкові дні телеканалі «Ера» також приготував порція гумору у програмах «Клуб гумору» та «Сміх з доставкою додому». Час виходу - щодня, з 7.00 до 8.00 та 23.00 до 00.

 

У новому році телеканал «Ера» продовжить транслювати програми «Кіно в деталях з Федором Бондачруком» (з 14 січня щопонеділка, о 23.50) та Вести.ru (з 15 січня по буднях, о 6.45). У ранковому ефірі почне виходити науково-пізнавальний журнал «Хочу все знати» (з 14 січня, по буднях).

 

«Радіо Ера» 31 грудня та 1 січня запрошує своїх слухачів на святкове «Шуба-шоу». На слухачів чекатимуть цікаві історії від зоряних гостей - Григорія Чапкіса, Джамали, Наталі Валевської, Віталія Козловського, Олеся Подерв'янського, сестер Петрик, Віктора Павліка, Вадима Красноокого, Люко Дашвар та інших. Крім того, у програмі - найкращі номери від улюблених майстрів гумору, новорічні хіти та розіграш подарунків, рекорди України 2012 року, націкавіші новорічні історії від слухачів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5693
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
4138 дн. тому
Рольові ігри на радіо "Ера-fm": головред Віталій Дикий ("раб") & регіоналка Ірина Бережна ("госпожа") Шанувальники сексуальних рольових ігор в "раба" і "госпожу" багато чого втратили, якщо пропустили передачу "Від першої особи", в якій головний редактор суспільно-політичного радіо "Ера-fm" Віталій Дикий "обслуговував" депутатку ВР від Партії регіонів Ірину Бережну. Запопадливе лакейство і улесливе розшаркування ведучого перейшло всі межі пристойності. Слухачі стали свідками огидного дійства, дуже далекого від професійних стандартів журналістики. А от прихильники оригінального сексуального жанру, напевно, мліли б від задоволення протягом всього ефіру, з перших його хвилин і до останніх. Бо це була класика. В розмові з вечірньою гостею головред Дикий виступив зразково-показовим "рабом", продемонструвавши весь свій багатющий арсенал щодо вміння задовольняти "госпожу". Щоби так старанно «вилизувати» та ще й привселюдно, не соромлячись, в прямому ефірі - це треба бути палким ентузіастом справи. Таке під силу далеко не кожному журналісту навіть з тих, що працюють в режимі чи то за принципом «чєго ізволітє?». В цій передачі Віталій Дикий сповна розкрив свій талант справжнього журнализа, в чому головред радіо «Ера» може сміливо претендувати на визначення неперевершеного майстра. Єдину конкуренцію йому здатен скласти хіба що тезка Коротич з посиденьками в товаристві "двічі несудимого" президента. http://dusia.telekritika.ua/blog_alekseia_mazura/19752
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду