Газета «День» відзначила «короною» журналістів ТВі

29 Грудня 2012
3900
29 Грудня 2012
12:48

Газета «День» відзначила «короною» журналістів ТВі

3900
Газета «День» відзначила «короною» журналістів ТВі

Газета «День» наприкінці року відзначила символічними коронами тих, хто своєю діяльністю наближає країну до норми. Про це повідомляється на сайті «Дня».

 

Людиною року-2012 за версією «Дня» став Єгор Анчишкин - співзасновник ІТ-компанії (єдиної на пострадянському просторі), чий продукт купив Google. 2012 року ця угода стала найбільш обговорюваною в IТ-співтоваристві. За даними Bloomberg, сума угоди становила 45 мільйонів доларів.

 

«Корони» від «Дня» також дісталися:

 

- ініціативній групі «Першого грудня» - за правильний порядок денний у публічному просторі;

 

- Оксані Пахльовській - за інтелектуальну сміливість;

 

- колективу Донецького національного академічного театру опери і балету ім. А. Солов'яненка - за новий оперний формат;

 

- режисеру Михайлу Iллєнку - за фільм «ТойХтоПройшовКрізьВогонь», що здійснив прорив до масового глядача;

 

- журналістам каналу ТВі - Костянтину Усову, Артему Шевченку, Наталі Седлецькій - за кращі журналістські розслідування року;

 

- Андрію Прокопчуку, підприємцю, що самотужки майструє інвалідні візочки для собак, - за діяльну доброту;

 

- активістам громадського руху «Не будь байдужим!» та ініціативній групі «И так поймут» - за безкомпромісну відданість нормі в утвердженні української мови;

 

- громадським активістам, організаторам акції «Листи до янголів» та ініціативи «Таблеточки», що спрямовані на підтримку онкохворих діток, - за світоглядну норму;

 

- ініціативній групі «Першого грудня» - за правильний порядок денний у публічному просторі;

 

- Олександру Усику, олімпійському чемпіону, як «іміджмейкеру» року за професійний бокс, стильний оселедець і вишуканий гопак. У році, що минає, боксер показав, що українці можуть і вміють достойно перемагати і водночас пишаються своєю ідентичністю.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3900
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду