Герман хоче подати до суду на радіослухача через запитання про КДБ

29 Грудня 2012
5971
29 Грудня 2012
11:01

Герман хоче подати до суду на радіослухача через запитання про КДБ

5971
Герман хоче подати до суду на радіослухача через запитання про КДБ

Народний депутат від Партії регіонів Ганна Герман заявила, що подасть до суду на радіослухача, який у прямому ефірі на  радіо «Ера» поставив їй запитання. Про це повідомляє сайт ТВі.

 

 Слухач запитав Ганну Герман про її співпрацю з КДБ у якості негласного співробітника з агентурним псевдо «Тереза».  Також він цікавився, яке справжнє ім`я має пані Герман.

 

Замість відповіді Ганна Герман пообіцяла з'ясувати особу додзвонювача і подати на нього до суду, оскільки вважає оприлюднену в ефірі інформацію бездоказовою і такою, що паплюжить її гідність. Як відомо, до заміжжя Ганна Герман носила прізвище Стеців.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5971
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Г.Б.
4141 дн. тому
Олексій Мазур, не кіпішуйся! Ти хлопець хоч куди козак, і слава тебе не обмине. А ГОЛОВНУ НОВИНУ ТИ І НЕ ПОМІТИВ! Cьогодні не так важливо, чи була ганька терезою, чи не була, кому давала і скільки потім брала? ОСЬ ГОЛОВНА НОВИНА. Фонд Візенталя дав старт передвиборній кампанії Януковича на чергове президентство. Скількі заплатив Шувалов візентальцям, не так важливо. Після оголошення Тягнибока шостим номером серед найбільших антисемітів у світі, рейтинг лідера Свободи стрімко пішов вгору. ЩО ТИ НЕ РОБИ, ЯК НЕ АГІТУЙ, А НАШ НАРОД СВОЄ ДІЛО ЗНАЄ! Побільшились шанси у Тягнибока вийти у другий тур з Януковичем, а там очікується те ж саме, що і у парі Кучма-Симоненко. Є інший варіант. Політтехнологи з Банкової нічого візентальцям не платили. Мав місце звичайний усер жи"очків. Крім десятка Нобелівських лауреатів решта там дебілізовані "боговибрані".
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
4141 дн. тому
ЗАВЕРШЕННЯ. Після листа до редакції сайту ТВі, де я детально виклав обставини появи повідомлення про Ганну Герман та аргументи щодо його авторства, вони люб'язно погодилися змінити внизу свого тексту новини раніше зазначене джерело. Тепер там стоїть посилання на мій блог на "Дусі": http://dusia.telekritika.ua/blog_alekseia_mazura/20016 Що логічно і слід було б зробити й "Телекритиці" з самого початку, варто було б лише відкрити "Дусю" і побачити мій блог про Ганну Герман на "Ері". Ось посилання на виправлене джерело повідомлення ТВІ: http://tvi.ua/new/hannu_herman_v_pryamomu_efiri_zvynuvatyly_u_spivpraci_z_kdb
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
4142 дн. тому
(Продовження. Початок нижче) І тепер ця інформація на цю годину стала головною навіть на Українській правді. Але й там - теж саме посилання на ніким не підписану інформацію з сайту ТВІ, ніби вона сама матеріалізувалася чи з неба звалилася опівночі. А Мазур написав її на "Дусі" значно раніше. Невдовзі після самого ефіру. І на "Кореспонденті" вона з'явилася раніше. І на "Майдані", про що там вказано разом з авторством. Якби всі спрацювали як належить, то "Телекритика" мала б послатися на "Дусю", А всі інші видання - - на "Телекритику". І було б добре і "Дусі", і "Телекритиці", і Мазуру який відчув смак смаженого і поспішив поділитися цим зі світом, розпочавши з "Дусі". Дуже шкода, що все так "нємножєчко по-дєбільному" вийшло.
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
4142 дн. тому
Цю новину я оприлюднив вчора у своєму блозі на "Дусі", невдовзі після ефіру на радіо "Ера": Ось її текст. Олексій Мазур, 28.12.2012 Ганна Герман пригрозила судом радіослухачеві через незручне запитання Це сталося в програмі "Від першої особи" на суспільно-політичному радіо "Ера-fm", яка йшла в прямому ефірі ввечері 28 грудня. Під час інтерактивного спілкування один з додзвонювачів поставив колишній радниці президента Януковича, а нині депутату Верховної Ради від ПР питання щодо її співробітництва з КГБ під агентурним псевдом "Тереза". Слухач також поцікавився справжнім ім'ям та прізвищем гості передачі. У відповідь Ганна Герман пообіцяла з'ясувати особу додзвонювача та подати на нього до суду за оголошені дані, які вважає бездоказовими й розцінює осбистою образою. http://dusia.telekritika.ua/blog_alekseia_mazura/20016 А потім продублював у блозі на "Кореспонденті": http://blogs.korrespondent.net/users/blog/spetskor2/a88778 Вчера, 20:23, Просмотров: 206 Комментариев: 3. А також на сайті "Майдан": http://maidanua.org/2012/12/hanna-herman-pryhrozyla-sudom-radiosluhachevi-cherez-nezruchne-zapytannya/ Ганна Герман пригрозила судом радіослухачеві через незручне запитання: 28-12-2012 22:23 | Додане: Олексій Мазур | Категорія: Влада, Моніторинг, Новини, Політика, Свобода слова Остання актуалізація новини на сайті "джерелі" ТВІ - 29 грудня, 11:57; вперше вона була там розміщена, як заззначено, 29 грудня о 00:11. Текст майже повнісю ідентичний. Очевидно, що він складений на підставі моєї інформації, яку я, як постійний і активний слухач радіо "Ера", вперше оприлюднив на "Дусі". То на "Телекритиці", що називається, в упор свою ж "Дусю" не помічають, чи роблять це навмисно, аби не дай Боже якогось Мазура з Дніпропетровська засвітити?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду