«Шарманка» у новорічну ніч замінить ведучих на зірок шоубізу

28 Грудня 2012
4512
28 Грудня 2012
13:42

«Шарманка» у новорічну ніч замінить ведучих на зірок шоубізу

4512
«Шарманка» у новорічну ніч замінить ведучих на зірок шоубізу

Напередодні Нового року радіостанція «Шарманка»  готує сюрприз для своїх слухачів. 31 грудня дарувати святковий настрій в ефірі замість звичайних ведучих будуть артисти українського шоу-бізнесу. Про це повідомляє піар-служба радіостанції.

 

Пісенний марафон «Високосний день» стартує 31 грудня о 9.00 ранку. Впродовж цілого дня кожну годину будуть змінюватися зоряні ведучі.

 

Першим в ефірі виступить Аркадій Лайкін, потім - гурти «Пара Нормальних», «Інді», «Час і скло», «Herr Антон», Віктор Павлік. З 15.00 до 17.00 відбудуться хіт-парад «Золота Шарманка» з Потапом і Настею. Після цього марафон продовжиться виступами груп «30.02», «ДіО Фільми».

 

Кожному з гостей буде надано одну годину ефірного часу.  Зіркові ведучі зможуть самостійно формувати трек-лист години і привітати колег по цеху і слухачів «Шарманки» з Новим роком.

 

«Шарманка» також обіцяє 31 грудня виступи Ані Лорак, Миколи Баскова, Наталії Могілевської, Макса Барьских, Миколи Трубача, Влада Дарвіна, Ірини Білик.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4512
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду