Продюсер Костянтин Меладзе під Києвом збив на смерть молоду жінку

28 Грудня 2012
4971
28 Грудня 2012
11:37

Продюсер Костянтин Меладзе під Києвом збив на смерть молоду жінку

4971
Продюсер Костянтин Меладзе під Києвом збив на смерть молоду жінку

За кермом автомобіля, що учора ввечері на трасі Обухів-Київ збив насмерть 30-літню жінку, був відомий український композитор і музичний продюсер Костянтин Меладзе. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на інформацію відділу зв`язків з громадськістю Головного управління МВС України в Київській області.

 

«Він справді був за кермом, він цього не заперечує. Був тверезий», - повідомили в міліції.

 

Сьогодні, 28 грудня прес-служба прокуратури Київської області повідомила, що 27 грудня близько 18.00 на 32-му кілометрі траси Обухів-Київ сталася дорожньо-транспортна пригода за участю відомого українського композитора і музичного продюсера.

 

«Рухаючись у напрямку Києва, водій автомобіля «Лексус» неподалік транспортної зупинки «П'ятихатки» здійснив наїзд на пішохода. 30-річна жінка загинула на місці події, її особа встановлюється», - йдеться у повідомленні прокуратури.

 

Інформація про ДТП внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочате кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що керують транспортними засобам, якщо вони спричинили смерть потерпілого. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення свободи строком до 8 років. Досудове розслідування проводить Слідче управління ГУ МВС України в Київській області.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4971
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду