12 співробітників «Високого замку» отруїлися на корпоративі

27 Грудня 2012
7305
27 Грудня 2012
11:34

12 співробітників «Високого замку» отруїлися на корпоративі

7305
12 співробітників «Високого замку» отруїлися на корпоративі

Протягом 24 - 26 грудня до інфекційного відділення Львівської обласної клінічної лікарні з попереднім діагнозом - гостра кишкова інфекція госпіталізовано 12 співробітників ЗАТ «Видавничий дім "Високий замок"», повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

 

Усі вони 22 грудня були на корпоративному вечорі у м. Винники в готельно-ресторанному комплексі «Святослав». Всього на корпоративі перебувало 130 співробітників ЗАТ «Видавничій дім «Високий замок».

 

Станом на 7:00 27 грудня госпіталізовані знаходяться в задовільному стані. Фахівці міської санепідемстанції в осередку захворювання проводять комплекс санітарно-гігієнічних та протиепідемічних заходів. Причина захворювання встановлюється.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7305
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
для ТК
4293 дн. тому
дописувачу "Телекритика": то не потрібно зосереджувати увагу на тому, що отруїлися саме співробітники "Високого замку"! отруїлися люди і відокремлювати одних гормадян ,які отруїлися від інших за ознакою приналежності до видання це - ще одна ознака українською низькоякісної журнлаістики з порушенням норм демократії, ,тобто, для вас всі ріні, але одні, з"Високого замку", рівніші за інших громадян. То не дивуйтеся, що в країні "мажори" та інше сміття коїть все ще завгодно, бо вони в країні з рівними правами і модливостями для всііх опиняються рівнішими за інших і в тому числі за рахунок таких от журналістів!
Телекритика
4293 дн. тому
Колеги, ця новина не про "перепой", як вам здається, а про серйозну річ. Коли 12 людей опиняються в інфекційному відділенні лікарні - це свідчення того, що в ресторані їм подавали прострочені продукти або не дотримувалися технології приготування. Масове отруєння - дуже небезпечне і дай Бог вам не потрапляти в такі ситуації!
СМЕ432МОШГ
4293 дн. тому
Йопта! Присувукупляюсь к предыдущєму оратору!Руководителі корпоратівов!Возьміте под лічный контроль-дегустацію палєва из нашы(-і-,-и-)х супермаркєтов!Йопта!
ну и новости
4293 дн. тому
Новость, конечно, шикарная. Давайте будем сообщать о всех ,у кого случился понос, кого рвало с перепоя и так далее.Например, позавчера видел двух нетрезвіх операторов с НТКУ, которім явно біло уже не оч хорошо. У них біл корпоратив? Как их здоровье сегодня, на утро голова не бо-бо? Или и здесь ТК считает, сообщая про корпоратив "Вісокого замка", что данніх граждан на корпоративе отравили умішленно за приверженность к оппозиции, что требует особо тщательного внимания и контроля?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду