Телеканал ZIK випустив різдвяно-новорічні заставки (ВІДЕО)

21 Грудня 2012
6752
21 Грудня 2012
13:49

Телеканал ZIK випустив різдвяно-новорічні заставки (ВІДЕО)

6752
Телеканал ZIK випустив різдвяно-новорічні заставки (ВІДЕО)

На телеканалі ZIK стартували новорічно-різдвяні заставки. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Змінився і логотип телеканалу - відтепер він червоно-білий. Раніше абревіатура ZIK, під гаслом «Твоє бачення», була виконана усередині овалу, що нагадував око. Тепер літери розміщені в червоному прямокутнику.

 

«Ми вирішили, що найкраще презентувати наш логотип якраз під Новий рік. Наше нове, презентоване спеціально до свят, гасло телеканалу - "Новий рік - новий ZIK". Нам це просте гасло дуже сподобалося і так з'явилася ідея зробити з ним чотири графічні заставки. Завдання кожної з них - продемонструвати глядачу, що в нас є новий логотип. Усі заставки пов'язані з темою Різдва та Нового року», - розповів генеральний продюсер телеканалу ZIK Омелян Ощудляк.

 

У першому ролику Санта-Клаус відпочиває у сауні. Він чудово проводить там час, а згодом стрибає в ополонку і навіть не знає, що насправді він стрибнув у крапку над гігантською літерою «І». Після цього помічаємо на озері величезні літери ZIK. «Бо велике видно лише здаля!», - йдеться в повідомленні каналу.

 

 

У другій заставці літери ZIK вирізають із льоду. Для того, щоб створити такі льодові скульптури, потрібно чимало вмінь та сили. Адже кожна літера висотою понад 2 метри. Майстри не можуть впоратися лише із одним завданням - їм важко крапку над «І» підняти у повітря. Тоді маленький хлопчик, який володіє чарами, допомагає їм це зробити. «Бо це новорічна магія!», - пояснюється в повідомленні каналу.

 

 

Третій ролик - «смачний, запашний та сімейний». На різдвяному столі - традиційні українські страви. Але не вистачає основної, її подають, як у ресторані - під нікельованою покришкою і у білих рукавичках. Усередині - логотип ZIK. «Бо завжди в центрі уваги!», - пояснюють на каналі.

 

 

У четвертому ролику - справжній український різдвяний вертеп. Серед традиційних персонажів - літера Z. Коли колядники заходять до хати, то бачать дві інші літери - І та К. Літера Z намагається долучитися до них, але не влазить у одвірок. Зрештою актори, одягнені у костюми цих літер, обертаються - і на екрані видно ZIK. «Бо в єдності сила!», - наголошують у прес-службі.

 

 

Новорічно-різдвяні заставки транслюватимуть в ефірі до лютого. Тоді ж телеканал повернеться до звичного гасла «Твоє бачення», яке демонструє, що всі проекти ZIKу розповідають про те, що насправді цікавить людей.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6752
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ДимОК
4168 дн. тому
Пипец
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду