На «Шустер Life. Адреналін» будуть говорити про вбивство Оксани Макар

18 Грудня 2012
6064
18 Грудня 2012
15:22

На «Шустер Life. Адреналін» будуть говорити про вбивство Оксани Макар

6064
На «Шустер Life. Адреналін» будуть говорити про вбивство Оксани Макар

18 грудня о 21:30 на Першому національному вийде в ефір черговий випуск соціального ток-шоу «Шустер Life. Адреналін». Тема програми -  «Убивство Оксани Макар: жорстока смерть - поблажливий вирок?».  Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Жорстоке зґвалтування і вбивство Оксани Макар у березні 2012 року, а також декілька інших резонансних справ загострили дискусії в суспільстві щодо покарань. Мати Оксани Макар вимагає більш жорстокого вироку для кривдників дочки, а матері засуджених вважають вирок занадто суворим.

 

В той самий час деякі фахівці стверждують, що в Україні часто засуджують не злочинця, а його жертву.  У програмі «Шустер Life. Адреналін» будуть шукати відповідь на питання, що відбувається в нашому суспільстві, та чому знову стільки сумнівів і білих плям у справі Оксани Макар.

 

Темою попереднього випуску ток-шоу «Шустер Life. Адреналін» стала «справа Павличенків».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6064
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду