Discovery в Північно-Східній Європі керуватиме Філліп Лафф

18 Грудня 2012
5432
18 Грудня 2012
11:51

Discovery в Північно-Східній Європі керуватиме Філліп Лафф

5432
Він відповідатиме за розвиток Discovery Networks у Росії, Україні, Білорусі, країнах Балтії, Центральній Азії та на Кавказі
Discovery в Північно-Східній Європі керуватиме Філліп Лафф

Віце-президентом і виконавчим директором Discovery Networks у Північно-Східній Європі стає Філліп Лафф. Про це йдеться в повідомленні компанії.

 

Пан Лафф вступає на посаду в січні 2013 року і замінить Єгора Борисова, чий контракт збігає в грудні 2012 року. Пан Лафф добре обізнаний зі специфікою регіону: з грудня 2010 року по червень 2011 року він уже виконував аналогічні обов'язки. Нині він відповідатиме за розвиток бізнесу та зміцнення позицій Discovery Networks у Росії, Україні, Білорусі, країнах Балтії, Центральній Азії та на Кавказі. Він працюватиме в московському офісі.

 

Попередню посаду пана Лаффа - віце-президента і виконавчого директора на ринках, що розвиваються, - обійме Джеймс Гіббонс.

 

«Філліп чудово знає ринок, у нього є величезний досвід, який дозволяє закріпити досягнуті успіхи. У числі наших головних досягнень - відкриття офісу в Україні, запуск TLC у Росії та Україні. Крім того, у наших каналів постійно зростає охоплення. Поряд з традиційними способами доставки контенту, такими, як кабель, супутник і IPTV, ми все більше уваги приділяємо і новим платформам, у тому числі мобільному телебаченню і VOD (відео на замовлення)», - говорить Катаржина Кієлі, президент і керівний директор Discovery Networks у Центральній і Східній Європі, на Близькому Сході і в Африці.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5432
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду