Директор Бердичівського медичного коледжу напав на оператора «Надзвичайних новин»

14 Грудня 2012
6425
14 Грудня 2012
11:28

Директор Бердичівського медичного коледжу напав на оператора «Надзвичайних новин»

6425
Директор Бердичівського медичного коледжу напав на оператора «Надзвичайних новин»

У Бердичеві під час зйомок обставин ДТП один з учасників пригоди напав на оператора «Надзвичайних новин» Андрія Борисова. Про це розказав ведучий «Надзвичайних новин» Костянтин Стогній на каналі ICTV під час випуску програми 13  грудня.

 

Знімальна група проекту прибула на місце  ДТП,  у якому, за попередньою інформацією, ніби то загинуло кілька людей (згодом інформація не підтвердилась, у ДТП ніхто не постраждав).

 

За словами  Андрія Борисова, як тільки він почав налаштовувати камеру, до нього підбіг невідомий, який, використовуючи ненормативну лексику, спробував розбити камеру. У сутичку втрутились представники ДАІ, які вгамували нападника, однак той знову накинувся на іншого оператора з місцевої телекомпанії.

 

Як йдеться у сюжеті, нападник виявився винуватцем ДТП, саме його  «Мазда» в'їхала у «Москвич». Оператори стверджують, що чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння, оскільки «від нього тхнуло спиртним».

 

За словами Андрія Борисова, на наступний день після пригоди йому повідомили, що нападник є директором Бердичівського медичного коледжу. Знімальна група програми завітала до коледжу. Однак взяти коментар не вдалось, оскільки директор, за словами його заступниці, перебуває на лікарняному.

 

Оператори подали заяви до міліції про перешкоджання законній професійній діяльності (стаття 171 Кримінального кодексу України). Як повідомила у сюжеті Алла Ващенко, речниця міліції Житомирщини зазначила, що кримінальне проводження у цій справі розпочате. «У ході досудового розслідування будуть встановлені усі обставини події», - заявили у міліції.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6425
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Саша
4216 дн. тому
Не понимают глупые пьянчужки,что нельзя водить машину после алкоголя и тем более нападать на сотрудником криминальных прграмм.Это себе дороже...
апрель
4216 дн. тому
Трудна и опасна работа ребят команды Стогния.Чтобы донести до зрителей все что творится в стране,приходится рисковать и здоровьем и жизнью
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду