Газета «Коммерсантъ» вперше визначила «Коммерсантів року» в Україні

13 Грудня 2012
5792
13 Грудня 2012
17:22

Газета «Коммерсантъ» вперше визначила «Коммерсантів року» в Україні

5792
Газета «Коммерсантъ» вперше визначила «Коммерсантів року» в Україні

Вчора, 12 грудня, в готелі Premier Palace у Києві відбулася церемонія вручення премії «Комерсант року-2012». Про це повідомляє газета «Коммерсантъ».

 

Захід пройшов у форматі гала-вечері, на який зібралися близько 100 гостей - лідерів бізнес-спільноти, державних, культурних і громадських діячів.

 

Премію «Комерсант року» російський видавничий дім «Коммерсантъ» заснував в 2010 році. В Україні нагородження проводилося вперше і привернуло увагу провідних бізнесменів. Професійна репутація «Коммерсанта», залученість бренду у життя ділового співтовариства зробили, на думку видання, «Комерсант року» впливовим і престижним званням.

 

У своєму вступному слові генеральний директор і шеф-редактор ВД «Комерсант-Україна» Андрій Гоголєв підкреслив, що премія «Комерсант року» не претендує на об'єктивність, а виражає суто особисті симпатії кореспондентів газети «Коммерсантъ», кожен з яких взяв участь у голосуванні. «Об'єктивність нашої премії - в нашій суб'єктивності», - заявив наприкінці виступу Андрій Гоголєв.

 

Підрахунок голосів членів журі для визначення переможців конкурсу здійснював офіційний консультант премії фірма «PwC Україна». Це партнерство стало запорукою дотримання критеріїв та об'єктивності підрахунку голосів.


Редакцією «Коммерсанта» був відібраний 21 претендент на перемогу у семи номінаціях.

 

Лауреатами премії «Комерсант року 2012» стали:

 

• У номінації «Комерсант. Успіх», яку вручають за видатні досягнення в бізнесі та реалізацію проектів високого рівня складності, перемогла компанія «СКМ». Генеральний директор Олег Попов.

 

• У номінації «Комерсант. Стійкість» - за стабільний і ефективний розвиток в складних обставинах - підприємство «Мотор Січ». Голова ради директорів, почесний президент В'ячеслав Богуслаєв.

 

• Статуетку «Комерсант. Відповідальність » -  за відповідальне ставлення до бізнес-партнерів, конкурентів, клієнтів, співробітників компанії отримав «Метінвест Холдинг». Генеральний директор Ігор Сирий.

 

• У номінації «Комерсант. Інновація», яку вручають за нестандартні підходи у вирішенні виробничих і бізнес-задач, нагорода дісталася компанії «Інтерпайп». Генеральний директор Олександр Киричко.

 

• «Комерсант. Леді» - номінація, яка викликала найбільш високий інтерес гостей, вручили за поєднання високого професіоналізму і жіночності в управлінні компанією Людмилі Наконечній, генеральному директору «Сан ІнБев Україна».

 

• За відкритість у спілкуванні зі ЗМІ та прозорість ведення бізнесу «Коммерсантъ» візначив ДП «Антонов» у номінації «Комерсант. Контакт». Президент - генеральний конструктор Дмитро Ківа.

 

• Звання «Комерсант. Стиль» за гарний смак, елегантність і вміння залишатися собою отримав Сергій Гусовський, власник мережі ресторанів «Ресторани Сергія Гусовського».

 

Крім символічного призу «Комерсант року» - статуетки у вигляді знака «Коммерсантъ» - кожен лауреат премії отримав у подарунок іменну першу смугу газети «Коммерсантъ», повністю присвячену переможцю.

 


Церемонія включала в себе також бліц-інтерв'ю лауреатів з головним редактором газети Валерієм Калнишем, керівником ділового блоку Андрієм Юхименком і редактором додатку «Коммерсантъ-Weekend» Ольгою Сушко.

 


Відкрив премію музичний гість вечора Святослав Вакарчук з акустичним виконанням хітів Океану Ельзи - «Я їду додому» і «Вище неба».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5792
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Жураковський
4157 дн. тому
Это точно. Я замечал что они вводили много новых технологий было бы заслужено
Gapchenko
4157 дн. тому
согласен практически со всеми номинациями. Только вот считаю, что номинации "Инновации" должен был победить тоже Метинвест. В этом году они внедрили и провели серьезную работу.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду