Телеканал «Київ» змінив формат і логотип (ФОТО)

12 Грудня 2012
15673
12 Грудня 2012
12:32

Телеканал «Київ» змінив формат і логотип (ФОТО)

15673
Телеканал «Київ» змінив формат і логотип (ФОТО)

Телеканал «Київ» змінив логотип та програмну концепцію. Таке рішення прийняла Національна рада з питань телебачення та радіомовлення на засіданні 11 грудня.

 

Формат каналу з інформаційно-розважального з кінопоказом змінюється на  інформаційно-просвітницький з фільмопоказом. Новим логотипом каналу буде напис «Київ TV», поєднаний з зображенням графічного листка каштану.

 

 

За словами заступника голови Нацради Лариси Мудрак, у новій програмній концепції телеканалу «Київ» частка програм власного виробництва зменшується на 5 годин, національний аудіовізуальний продукт - на 2 години, розважальний продукт  - на 30 хвилин, культурний продукт - на 1 годину 30 хвилин, кінопоказ - на 1 годину 30 хвилин. Натомість збільшилась кількість  інформаційно-аналітичних та публіцистичних програм на 2 години, і на 30 хвилин - реклама.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15673
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
qwerty
4149 дн. тому
Нормальный лого. Только "tv" лишнее!!!
logo
4150 дн. тому
А зарплату вовремя они собираются платить?
mediadim
4150 дн. тому
был дерьмовый логотип, таким и остался
1
4150 дн. тому
прiкiльно
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду