Нацрада видала ліцензії IPTV-провайдерів двом компаніям

12 Грудня 2012
5739
12 Грудня 2012
11:58

Нацрада видала ліцензії IPTV-провайдерів двом компаніям

5739
Нацрада видала ліцензії IPTV-провайдерів двом компаніям

ТОВ «Консолідована телевізійна мережа» (Київ) та дочірнє підприємство «БКС - СИВАШ» (Красноперекопськ, Автономна Республіка Крим) отримали ліцензії провайдера програмної послуги з використанням технології IPTV. Таке рішення 11 грудня прийняла Національна рада з питань телебачення та радіомовлення.

 

Максимальна кількість каналів (ресурс) багатоканальної телемережі  ТОВ «Консолідована телевізійна мережа» - 95 каналів. Компанія здійснюватиме ретрансляцію 98 програм, з них 72 є вітчизняними програмами. Територія розташування (прийому) багатоканальної телемережі - Голосіївський та Деснянський райони Києва.

 

Максимальна кількість каналів (ресурс) багатоканальної телемережі «БКС - СИВАШ»  - 76 каналів. Компанія ретранслюватиме 79 програм, з них 64 - вітчизняні програми. Територія розташування (прийому) багатоканальної телемережі - Красноперекопськ.

 

Як повідомляє прес-служба регулятора, термін дії ліцензій - 10 років. Також ці компанії зобов'язано забезпечити всім абонентам можливість отримання програм універсальної програмної послуги окремим пакетом і включити програми УПП до всіх пакетів програм.

 

Також Нацрада на засіданні розглянула заявки на ліцензування з використанням технології IPTV ТОВ «ДНІПРО.ТВ» (Дніпродзержинськ) та ТОВ «ДОН АПЕКС» (Донецьк). Однак ліцензії компанії не отримали. Адже, за словами членів Нацради, моніторинг регулятора зафіксував те, що компанії упродовж тривалого часу надавали ці послуги без відповідних ліцензій.

 

 Нагадаємо, у жовтні Нацрада проліцензувала ще чотири компанії, які мають намір мовити з використанням технології IPTV.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5739
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду