Французький інститут пропонує дивитись коротметражки замість кінця світу

11 Грудня 2012
4158
11 Грудня 2012
15:43

Французький інститут пропонує дивитись коротметражки замість кінця світу

4158
Французький інститут пропонує дивитись коротметражки замість кінця світу

Посольство Франції в Україні та Французький інститут в Україні запрошують переглянути 21 грудня французькі короткометражні стрічки. 

 

Показ відбудеться о 19.00 у кінотеатрі «Кінопанорама» (Київ, вул. Шота Руставелі, 19). Тривалість - 100 хвилин, вартість квитків - 20 грн.

 

Глядачам буде запропоновано добірку короткометражних стрічок всіх жанрів та всіх часів: німі, звукові, аплікаційні, комедійні, документальні стрічки та ще багато інших фільмів, які передають розмаїття цього кіножанру.

 

Показ організовано спільно Агентством короткого метражу, Французьким інститутом, Національним центром кінематографії, Міністерством культури, Національним інститутом аудіо-візуальних мистецтв, Франс Телевізьйон, Dailymotion, France Bleu, та Télérama. 

 

У Франції щороку виходить більше 2500 короткометражних стрічок. 67% короткометражок мають тривалість меншу 20 хвилин, а Національний центр кінематографії (la CNC) фінансує  більше 50% виробництва французького короткого метру на різних стадіях роботи над фільмом, починаючи від зйомок і закінчуючи підтримкою у прокаті, зокрема, через такі проекти, як «Коротке кіно у найкоротший день року».

 

«Телекрнитика»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4158
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду