Проведення «Дитячого Євробачення»-2013 може коштувати Україні 25 млн грн

3 Грудня 2012
7347
3 Грудня 2012
18:21

Проведення «Дитячого Євробачення»-2013 може коштувати Україні 25 млн грн

7347
Проведення «Дитячого Євробачення»-2013 може коштувати Україні 25 млн грн

Перший національний канал почав переговори з EBU щодо проведення пісенного конкурсу «Дитяче Євробачення» у 2013 році в Україні. Про це сьогодні, 3 грудня, під час прес-конференції повідомив генеральний директор Національної телекомпанії України Єгор Бенкендорф.

 

Як уточнили у прес-службі Першого національного, наразі проводяться переговори із спілкою щодо можливості участі. Рішення буде винесено на наступному тижні.

 

«Я не бачу жодних причин, які могли заважати проведенню конкурсу "Дитячого Євробачення" в Україні у 2013 році», - зазначив Єгор Бенкендорф.

 

Суму витрат на дитячий конкурс у 2013 році пан Бенкендорф оцінює близько у 25 млн грн. Для порівняння, у 2009 році на проведення конкурсу, який відбувався в Україні, було витрачено 37 млн грн.

 

Нагадаємо, у  конкурсі «Дитяче Євробачення - 2012», який проходив в Амстердамі,  перемогла Анастасія Петрик із піснею «Небо».

 

Світлана Мажуріна для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7347
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Игорь
4159 дн. тому
Дай бог, чтобы нас выбрали в ЕВС. Просто не только Украина претендует на проведение конкурса у себя.... (Ещё претендует Азербайджан, Грузия и ещё какая-то страна).
fcc
4160 дн. тому
такое событие может нормально только Первый подготовить.А то что взяли 1е место это заслуга менеджмента ут
енот
4160 дн. тому
Классно! Теперь когда унас на ут нормальный босс,будем на всех конкурсах побеждать
kassa
4160 дн. тому
Вот єто да.Но маловато что то.Нужно с размахом,что то Беня скромничает.
avalon
4160 дн. тому
такая новость будет скорее всего главным событием в Украине.Мы станем известны благодаря нашим деткам.
777
4160 дн. тому
та кэто очень мало.Нужно раз в 10 больше если по хорошему
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду