«Плюси» готові до самостійних продажів реклами та не шукають альянсів

27 Листопада 2012
4981
27 Листопада 2012
14:39

«Плюси» готові до самостійних продажів реклами та не шукають альянсів

4981
Сейлз-хаус групи «1+1 медіа» має кілька варіантів дій, залежно від того, що запропонує ринку великий рекламний альянс
«Плюси» готові до самостійних продажів реклами та не шукають альянсів

Група «1+1 медіа» готова до самостійних продажів реклами наступного року в умовах конкуренції з великим альянсом телевізійних груп «Інтер», StarLightMedia та «Медіа Група Україна» (МГУ), якщо він буде створений. Про це «Детектор медіа» сказав комерційний директор «1+1», керівник сейлз-хаусу «Плюси» Валерій Варениця (на фото), коментуючи інформацію про непродовження співпраці «1+1» та МГУ в продажі реклами.

 

За його словами, ініціатива припинення партнерських відносин виходила з МГУ. «Ми, звичайно, планували продовжувати співпрацю, тому що конфігурація була досить привабливою для ринку. Просто цього року не повністю весь потенціал було реалізовано, але були плани, що наступного року робота буде більш успішною. На жаль, наші партнери по цьому року вирішили вийти з нашого союзу й почати продажі під виглядом самостійних, але все-таки узгоджених з великим альянсом», - зазначає пан Варениця.

 

Якщо МГУ приєднається до альянсу телегруп «Інтер» і StarLightMedia, Валерій Варениця «нічого смертельного» для «1+1» у цьому не вбачає. Оскільки профайл каналу «Україна» за аудиторією близький до інтерівської (люди старше певного віку), то в новому великому альянсі, якщо він відбудеться, буде надлишок аудиторії, менш привабливої для ринку, говорить пан Варениця. «У нас більш приваблива для ринку аудиторія, тому вирішувати складні медійні завдання без нашої участі буде проблематичним», - додає він.

 

Група «1+1 медіа» провела аналіз ситуації та розробила кілька сценаріїв своїх подальших дій. «У нас є різні варіанти, залежно від того, що великий альянс запропонує ринку і що як контрпропозицію можемо запропонувати ми», - каже комерційний директор. По окремих клієнтах сейлз-хаус «Плюси» вже почав продажі і підписання умов на наступний рік.

 

Валерій Варениця говорить, що «Плюси» готові до самостійних продажів і не шукають альянсів на наступний рік. «Ми самодостатня одиниця, яка може обслужити як невеликих, так і середніх рекламодавців. Але ми розуміємо, що ті канали, які зараз в управлінні "Відео інтернешнл" або в самостійних продажах, є нашими потенційними союзниками. Та поки що, крім попередніх розмов та обміну думками, між нами нічого не відбувається», - уточнив він.

 

Нагадаємо, у 2013 році група «1+1 медіа» підвищуватиме ціни на рекламу на менших телеканалах групи - ТЕТ, «2+2» і «Плюсплюс». На каналі «1+1» планується не підвищення, а оптимізація.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4981
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду