Телеканал «Рада» запустить програму про видатних українців «Україна пишається»

16 Листопада 2012
5250
16 Листопада 2012
12:33

Телеканал «Рада» запустить програму про видатних українців «Україна пишається»

5250
Ще однією новинкою в ефірі каналу стали ролики про депутатів-мажоритарників
Телеканал «Рада» запустить програму про видатних українців «Україна пишається»

Телеканал «Рада» готує новий інформаційно-пізнавальний проект «Україна пишається». Про це повідомляє прес-служба каналу. Планується, що програма вийде в ефір у листопаді.

Проект розповідатиме про видатних українців з різних регіонів.

 

«Кожна область буде представлена в ефірі 7-10 визначними земляками, які прославились не лише в Україні, а й в усьому світі. Наприклад, глядачі телеканалу «Рада» дізнаються про те, що Херсонщина пишається генерал-фельдмаршалом Григорієм Потьомкіним, на Тернопіллі - народився кардинал Йосип Сліпий, а Полтавщина славна тим, що дала життя зірці німого кіно Вірі Холодній», - йдеться у повідомленні каналу.

 

Окрім цього 13 листопада після офіційного оприлюднення результатів виборів на «Раді» стартував проект про новообраних депутатів-мажоритарників. Це 2-звилинн ролики  про нових депутатів, їх зайнятість політичну діяльність та результат на виборах.

 

Проект виходить щогодини і інформує кожного разу про 4-ох новообраних народних депутатів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5250
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду