Бій Володимира Кличка по ТБ дивились краще за останній поєдинок його брата

12 Листопада 2012
9446
12 Листопада 2012
16:27

Бій Володимира Кличка по ТБ дивились краще за останній поєдинок його брата

9446
10 листопада боксерський поєдинок між Володимиром Кличком та Маріушем Вахом на «Інтері» взяв рейтинг 10,24%, частку 48,11% за комерційною аудиторією каналу віком 18+ (вибірка «50 тис.+»)
Бій Володимира Кличка по ТБ дивились краще за останній поєдинок його брата

За вибіркою «Вся Україна» показники ще вищі - рейтинг 10,61%, частку 50,65%. Бій вийшов у слоті 23.57-01.27.

 

Таким чином ці показники були вищими за останній бій Віталія Кличка 8 вересня з Мануелем Чарром, який мав частку 43,3% за «50 тис.+» та 43,78% за «Всією Україною».

 

«Інтер» минулого тижня (5-11 листопада) мав середню частку 16,13% за «Всією Україною» та 14,5% за «50 тис.+».

 

Як відомо,  боксери провели у рингу повних 12 раундів. Одноголосним рішенням суддів перемогу віддали  Володимиру Кличку.

 

Дані дослідження телевізійної аудиторії, яке реалізують GfK Ukraine і «Комунікаційний альянс» (моніторинг), надані ІТК. Правовласником ліцензії на софт є ІТК. Дані розраховані для населення віком 18+, вибірки «Вся Україна» та «50 тис.+». У матеріалі використані дані overnight. Програма виходила у слоті 23.57-01.27. Дані представлені за показниками рейтингу та частки. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK чи ІТК.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9446
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду