Бердянська влада просить городян пустити її у мобільні телефони

9 Листопада 2012
4298
9 Листопада 2012
13:07

Бердянська влада просить городян пустити її у мобільні телефони

4298
Бердянський міськвиконком розробив мобільний додаток «Моя влада» і пропонує городянам закачати його собі на мобільні телефони і планшети
Бердянська влада просить городян пустити її у мобільні телефони

За допомогою мобільного додатку користувачі зможуть отримуюти доступ до контактної інформації основних міських служб, комунальних підприємств і установ. Можна також дізнатись про розклад руху автобусів, отримати контакти дільничного лікаря, міліціонера й центру громадських ініціатив у своєму мікрорайоні. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу Бердянської мерії.

 

Мобільний додаток також допоможе городянам вирішувати їх проблеми. По інформації мерії, тепер з мобілки можна дізнатися, до якого депутата-мажоритарника треба звернутися з того чи іншого питання, отримати інформацію про послуги, що надаються виконавчим комітетом Бердянської міської ради (назва послуги, терміни виконання тощо). «Для зручності ці послуги розділено на категорії: земля, будівництво, соціальний захист і транспорт, здоров'я, діти тощо. Крім того, програма дозволяє знайти контактні дані працівників виконавчого комітету (телефон, електронна пошта), які є безпосередніми виконавцями тієї чи іншої послуги», - повідомляє прес-служба.

 

За даними відділу інформаційно-комунікаційних ресурсів Бердянського міськвиконкому, який є розробником мобільного додатку, «Моя влада» може використовуватись в мобільних телефонах і планшетах із операційною системою Android (версія не нижче 2.2). Скачати додаток можна з сайту мерії Бердянська.

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4298
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду