«Мега» випускає дві прем’єри власного виробництва

9 Листопада 2012
11546
9 Листопада 2012
11:13

«Мега» випускає дві прем’єри власного виробництва

11546
Проекти «Ти можеш краще» та «Україна: забута історія»
«Мега» випускає дві прем’єри власного виробництва

У неділю, 11 листопада, на телеканалі «Мега» вийдуть одразу дві прем'єри. О 15:15 вийде новий мотиваційний проект «Ти можеш краще», а о 21:00 - історична програма «Україна: забута історія». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«Ти можеш краще» даватиме глядачам прості уроки з особистісного розвитку від українських тренерів успіху, бізнесменів, психологів, спеціалістів з тайм-менеджменту та інших експертів

 

Проект дасть відповіді на запитання: як назавжди змінити своє життя та досягти успіху; як навчитися керувати часом та збудувати успішну кар'єру; чи можна розпланувати своє життя на кілька десятків років наперед. Тема першого випуску - «10 заповідей успіху»

 

Головний експерт проекту - Іцхак Пінтосевич. Хронометраж програми - 42 хв.

 

 


 

 

«Україна: забута історія» розповідатиме про білі сторінки української історії. Програма «повертає із небуття найдраматичніші події минулого нашої країни та відкриває досі невідомі факти про славетних українців, які змінили історію світу».

 

Кожна серія проекту розкриває історичні події за допомогою реконструкції та коментарів українських політологів, істориків, культурологів, журналістів, фізіоногномістів та інших експертів.

 

У програмі, зокрема, розкажуть про таке: на що була здатна Роксолана заради влади; чи був кошовий отаман Іван Сірко характерником; що насправді трапилось під час славнозвісного бою під Крутами; невідомі факти з життя Богдана Хмельницького, Нестора Махна, українських дисидентів та інших відомих історичних осіб. Тема першого випуску - «Крути. Молода кров».

 

Ведучий - Андрій Романіді. Хронометраж програми - 42 хв.

 

 


 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11546
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
українець
4194 дн. тому
Це розсмішило: "чи був український гетьман Іван Сірко характерником". Автори! Вчіть українську історію. Чи, принаймні, користуйтеся Інтернетом. Сірко ніколи не був гетьманом. Кошовим отаманом - був. Чи не такою буде програма?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду