ТЕТ робить новий скетчком із «чортицями»

8 Листопада 2012
8010
8 Листопада 2012
14:58

ТЕТ робить новий скетчком із «чортицями»

8010
«Чортівня щодня» стартує 18 листопада
ТЕТ робить новий скетчком із «чортицями»

Телеканал ТЕТ запускає новий проект «Чортівня щодня» з героями скетчкому «Чортиці у спідницях». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

За жанром це також скетчком. Прем'єра вийде в ефір у неділю, 18 листопада, о 21:55. У ролях: Тамара Калініна, Даша Бондарець, Руфіна Зінченко і Сергій Зенін.

 

Виробляє проект на замовлення каналу Selena Films.

 

«Три симпатичні, веселі і кмітливі дівчата - класична блондинка Даша, дивовижна екстремалка Тома і панк-тусовщиця Руфіна - дня не можуть прожити без того, щоб не пожартувати над кимось, і не зняти це на відео. Відтепер у їхню веселу компанію затесався привабливий молодий чоловік на ім'я Сергій - головна принада, на яку клюють саме дівчата», - йдеться в повідомленні каналу.

 

Нагадаємо, скетчком «Чортиці в спідницях» створювався за форматом Nasty Girls компанії 2waytraffic.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8010
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду