Нацрада нагадує: 24 листопада – вшанування пам’яті жертв голодоморів

7 Листопада 2012
6447
7 Листопада 2012
17:31

Нацрада нагадує: 24 листопада – вшанування пам’яті жертв голодоморів

6447
Нацрада нагадує: 24 листопада – вшанування пам’яті жертв голодоморів

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення нагадує мовникам, що 24 листопада відзначатиметься День пам'яті жертв голодоморів і політичних репресій. Регулятор звертає увагу на необхідність внесення відповідних змін до сіток мовлення телеканалів і радіостанцій.

 

При плануванні програм і передач на цей день Нацрада рекомендує керуватися Правилами ведення мовлення на теле- і радіоканалах у дні трауру (скорботи, жалоби) та дні пам'яті, затвердженими Національною радою 08.02.2012 рішенням № 116 (зареєстровано в Міністерстві юстиції України 23.02.2012 за № 286/20599), з урахуванням змін, внесених 29.05.2012 рішенням № 812 (зареєстровано в Міністерстві юстиції України 20.06.2012 р. за № 1013/21325).

 

Правила зобов'язують мовників у день пам'яті:

 

- оформити ефірний час без розміщення міжпрограмних заставок мажорного звучання або з використанням міжпрограмних заставок мінорного звучання;

 

- припинити трансляцію комедійних фільмів, розважальних та музично-розважальних передач, концертно-видовищних передач, теле- і радіовікторин, передач на замовлення та музичних творів мажорного звучання;

 

- утриматись від трансляції рекламних роликів, а також анонсів, що містять елементи шоу, розваг та еротики;

 

- поширювати в ефірному часі інформацію про день трауру (скорботи, жалоби) та день пам'яті.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6447
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду