Порошенко і Журавський перемогли на виборах

30 Жовтня 2012
4234
30 Жовтня 2012
20:47

Порошенко і Журавський перемогли на виборах

4234
Порошенко і Журавський перемогли на виборах

Кандидат у народні депутати, міністр економічного розвитку і торгівлі Петро Порошенко переміг на виборах до Верховної Ради в одномандатному виборчому окрузі № 12 у Вінницькій області. Такими є результати опрацювання 100% протоколів. Про це йдеться на сайті ЦВК.

 

За Петра Порошенка проголосували 71,52% виборців (73 493 голосів). Його найближчий конкурент - Володимир Базелюк з ВО «Свобода» - набрав 9,12% (9 375 голосів).

 

Петро Порошенко, з-поміж іншого, є головою наглядової ради і власником 5-го каналу, партнером «Українського медіахолдингу» по мережах «Наше радіо», «Ретро ФМ» і Next та видавничій компанії KP Media, а також власником провайдера Maximum TV.

 

Тим часом кандидат у народні депутати від Партії регіонів Віталій Журавський переміг в одномандатному виборчому окрузі № 66 у Житомирській області. За результатами опрацювання 100% протоколів за нього проголосували 25,07% виборців (24 964 голосів). На другому місці опинився Євген Добряк з «Батьківщини» (21,92%), на третьому - Микола Рудченко з Народної партії (21,16%), на четвертому - самовисуванець Оксана Білозір (12,13%).

 

Віталій Журавський за освітою є журналістом. З квітня 2012 року - народний депутат. Є автором одіозного законопроекту, який запроваджує кримінальну відповідальність за наклеп. 2 жовтня 2012 року після масового спротиву журналістської спільноти Верховна Рада скасувала власне рішення про прийняття в першому читанні цього законопроекту про наклеп.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4234
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду