На Ольгу Герасим’юк напали на виборчій дільниці

28 Жовтня 2012
10646
28 Жовтня 2012
16:26

На Ольгу Герасим’юк напали на виборчій дільниці

10646
Після того, як кандидат у депутати намагалася зупинити «каруселі», на дільницю прибули авто з кремезними чоловіками
На Ольгу Герасим’юк напали на виборчій дільниці

На екс-ведучу та екс-генерального продюсер каналу «1+1» і продакшну ISTIL Studios Ольгу Герасим'юк напали на виборчій дільниці на Одещині. Про це у Facebook повідомила член виборчого списку УДАРу Ірина Геращенко.

 

Нагадаємо, Ольга Герасим`юк балотується від УДАРу за мажоритарним округом № 139 у місті Роздільній Одеської області.

 

Нападники - кілька кремезних чоловіків- підійшли до пані Герасим'юк, коли вона перебувала на дільниці 510-511 у Фонтанці Комінтернівського району, де зафіксували «каруселі».

 

Побачивши, як дві пані в машинах фіксують всіх, хто заходить на дільниці, Ольга Герасим`юк намагалася їх зупинити. Після цього на неї почала кричати заступник голови дільниці, заявляючи, що представляє Партію регіонів і зараз викличе представнників ПР. Після цього на дільницю на двох авто прибули четверо кремезних чоловіків. Підійшовши до Ольги Герасим`юк, вони відібрали в неї фотоапарат та розбили його. Такоє нападники штурхали її і заявляли, що це останнє попередження.

 

Обставини інциденту з`ясовує міліція.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10646
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
хаха
4198 дн. тому
А что Герасимюк делает в Одесской области? И вспомнит ли она о своих избирателях хоть когда-то? Все они одним миром мазаны, из Герасимюк такой оппозиционер как из бегемота балерина
Ujcnm
4198 дн. тому
Правильно сделали
З програми ПР
4198 дн. тому
НЕ ВІРЬ, НЕ БІЙСЯ, НЕ ПРОСИ!!! РАЗ ВИБРАЛИ НАС-ПЯТЬ ТЕПЕР РОКІВ СОСИ!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду