Український режисер шукає $500 тис., щоб завершити фільм

25 Жовтня 2012
7282
25 Жовтня 2012
18:48

Український режисер шукає $500 тис., щоб завершити фільм

7282
Український режисер шукає $500 тис., щоб завершити фільм

Режисер і продюсер фільму «Брати. Остання сповідь» Вікторія Трофименко шукає кошти для того, щоб завершити зйомки своєї стрічки. Про це йдеться в повідомленні, надісланому на адресу «Детектор медіа».

 

Щоб завершити фільм, необхідно знайти 500 тисяч доларів, розповіла в коментарі «Детектор медіа» Вікторія Трофименко. За її словами, міжнародні партнери, які планували вкласти гроші у фільм, відмовилися від цього через кризу та зміни в законодавстві.

 

Це відбулося, поки українська стрічка чекала фінансування від Держкіно, сказав «Комментариям» один зі співпродюсерів стрічки Ігор Савіченко: «У них змінилися умови прийому документів на конкурс, і ми вже не могли претендувати на отримання підтримки. Спільні проекти тим і страшні: коли з ланки випадає один із копродюсерів, уся система розвалюється. А нову схему копродукції ми не змогли оперативно розробити, тому що в нас уже були зобов'язання перед Держкіно почати знімальний період в першому півріччі 2012 року».

 

Наразі відзнято 2/3 фільму. Збір коштів розпочато на міжнародній крауд-фандінг платформі indiegogo. «Творці фільму звертаються до всіх небайдужих - будь-яка підтримка, монетарна або розповсюдження цієї інформації серед друзів буде великою допомогою!», - йдеться в повідомленні режисера.

 

 

Нагадаємо, фільм «Брати. Остання сповідь» став одним із переможців другого пітчингу кінопроектів Держкіно. Співпродюсерами стрічки є компанія Pronto film. Фільм знімається за романом шведського письменника Торґні Ліндґрен «Джмелиний мед». Режисер - Вікторія Трофіменко, оператор - Ярослав Пілунський, художник-постановник - Влад Одуденко, продюсери - Макс Асадчий, Ігор Савиченко, Вікторія Трофіменко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7282
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
fenya
4257 дн. тому
посилання на сам сайт http://igg.me/p/223555?a=1192064
boss
4261 дн. тому
Хорошее кино. Титры в конце добавить , и можно в прокат отдавать.
Бу-га-га
4261 дн. тому
Український режисер шукає $500 тис., щоб завершити фільм! Фильм строится под Киевом в г. Вишгород, первый этаж фильма уже построен, нужны деньги для завершения строительства и для голодных гостербайтеров)))))))))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду