Газета «Сегодня» розпочинає соціальний проект «15 добрих справ»

25 Жовтня 2012
5306
25 Жовтня 2012
17:54

Газета «Сегодня» розпочинає соціальний проект «15 добрих справ»

5306
Газета «Сегодня» розпочинає соціальний проект «15 добрих справ»

Газета «Сегодня» напередодні свого ювілею (16 грудня виданню виповниться 15 років) починає соціальний проект «15 добрих справ». Про це «Детектор медіа» повідомив прес-центр ПрАТ «Сьогодні Мультимедіа» (видавця газети).

 

Суть проекту полягатиме в тому, що журналісти газети відвідають 15 дитячих будинків, розташованих у невеликих містах і районних центрах. Там вони дізнаються у дітей про їхні мрії та побажання щодо новорічних подарунків. Кожен тиждень на сторінках газети буде публікуватися репортаж з дитячих будинків. Таким чином, видання ставить перед собою мету знайти для кожної дитини «Святого Миколая», який зможе виповнити її мрію.

 

«Від імені холдингу "Сьогодні Мультимедіа" запрошую всіх небайдужих приєднатися до проекту "15 добрих справ". Кожен з нас може зробити ще одну добру справу у своєму житті, ще раз побачити вдячні посмішки дітей і відчути радість», - говорить Ігор Доброван, в.о. Генерального директора холдингу «Сьогодні Мультимедіа».

 

Організатори проекту повідомляють, що після цього видання розповість про потреби дитячого закладу в цілому. Це буде зроблено з метою залучення можливих спонсорів, які зможуть допомогти придбати телевізори, швейні та пральні машинки та іншу необхідну техніку, зможуть відремонтувати або купити меблі, обладнати спортмайданчик і т.д.

 

«Зауважимо, що в першу чергу ми відвідаємо дитбудинки, розташовані в глибинці, в невеликих селищах і райцентрах. Поїдемо в місця, до яких не часто добираються благодійні фонди та меценати», - зазначає Ольга Гук, в.о. головного редактора газети «Сегодня».

 

14 грудня у святковому спецвипуску, присвяченому 15-річчю газети «Сегодня», видання планує підбити підсумки проекту та розповісти про те, які дитячі мрії збулися, наскільки сильно діти зраділи подарункам, а також описати допомогу як спонсорів, так і простих українців.

 

Довідка:

ПрАТ «Сьогодні Мультимедіа» працює у видавничому бізнесі з 1997 року. Компанія випускає всеукраїнську щоденну суспільно-політичну газету «Сегодня», володіє новинним порталом Segodnya.ua, а також рядом регіональних газет: «Донецкие новости», безкоштовне щотижневе видання «Курьер», суспільно-політична газета «Вечерний Донецк», телегід «РИО», телегід «Вечерком», газета «Приазовский рабочий» та інші видання. У розпорядженні ПрАТ перебувають інтернет-активи: dnews.donetsk.ua, pr.ua, vecherka.donetsk.ua, а також власні виробничі потужності - газетна друкарня у Вишгороді.

 

Аліса Хамчич, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5306
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду