В Ізюмі відкриють меморіальну дошку Ігорю Лубченку

24 Жовтня 2012
5399
24 Жовтня 2012
10:27

В Ізюмі відкриють меморіальну дошку Ігорю Лубченку

5399
Також вперше буде вручена національна премія за захист свободи слова імені Ігоря Лубченка
В Ізюмі відкриють меморіальну дошку Ігорю Лубченку

1 листопада  2012 року на фасаді  редакції  Ізюмської  міськрайонної газети «Обрії Ізюмщини» по вул. Соборній, 6  відбудеться  відкриття  меморіальної дошки відомому громадському діячеві,  заслуженому журналісту України, колишньому голові Національної спілки журналістів Ігорю Федоровичу  Лубченку. Про це повідомляє прес-служба НСЖУ.

 

В Ізюмі Харківської області розпочався шлях Ігоря Лубченка у журналістику.

 

З нагоди відкриття дошки планується проведення  урочистого мітингу, в якому  візьмуть участь голова Національної спілки журналістів Олег Наливайко, а також актив НСЖУ.

 

Відкриття меморіальної дошки розпочнеться о 14.00.

 

Третього листопада Ігорю Лубченку виповнилося б 75 років. З нагоди цієї дати передбачається перше вручення національної премії за захист свободи слова імені Ігоря Лубченка.

 

Нагадаємо, Ігор Лубченко пішов з життя 13 травня 2012 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5399
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду