НТН готує проекти з Барбакару, стронгменом Конюшком і журналістський експеримент у тюрмі

11 Жовтня 2012
8135
11 Жовтня 2012
16:05

НТН готує проекти з Барбакару, стронгменом Конюшком і журналістський експеримент у тюрмі

8135
Телеканал працює над трьома новими проектами
НТН готує проекти з Барбакару, стронгменом Конюшком і журналістський експеримент у тюрмі

Телеканал НТН готує до запуску три нових телепроекти - про маркетингові шулерські прийоми, фітнес-огляд кіно та журналістський експеримент у тюрмі. Про це «Детектор медіа» розповіли у прес-службі телеканалу на презентації нового проекту «Круті 90-ті» з Гаріком Кричевським.

 

Перший проект має назву «Великий грабіж», його ведучим стане колишній шулер Анатолій Барбакару. Раніше він ввів реаліті-шоу «Джентльмени на дачі» на телеканалі ІСTV.

 

 Анатолій Барбакару

 

Програма буде розкривати секрети сучасного маркетингу, під час якого використовуються різноманітні «шулерські прийоми». Споживацька психологія полягає у тому, що люди завжди беруть більше, ніж потребують.

 

Наприклад, у «Великому грабежі» буде йтися про викладку товарів у магазинах - чому їх викладають саме так, а не інакше, і як це впливає на вибір покупців. Адже бувають випадки, коли покупець іде в магазин лише за молоком і хлібом, а замість цього виходить звідти з продуктами на суму понад 100 гривень. Здавалось би, це лише випадковість. Та насправді це цілком продумана стратегія: як правильно викласти товар так, щоб люди витратили на покупки набагато більшу суму, аніж планували спочатку.

 

Інший приклад, про який розкаже програма, - розпродажі в магазинах чи на ринках, коли речі, так би мовити, просто «викидаються» на прилавки за дуже низькими цінами. Звісно, люди купують їх дуже швидко, вони ніколи не залежуються на поличках. Та насправді дуже часто такий асортимент є просто бракованим, неякісним. Або ж замовлення речей в інтернет-магазині, звідки потім присилають зовсім не те, що обрано. Як свідчить перевірена практика, зі 100% покупців тільки 20% будуть вимагати обміну або повернення неякісного товару.

 

«Великий грабіж» стартує, скоріше за все, у листопаді. Виробник - «ЛВ Студіо».

 

Другий проект, що запускає телеканал НТН, має назву «Залізний Оскар». Ведучий - Сергій Конюшок, український атлет-стронгмен і телеведучий. Разом із ним працюватиме асистентка, яка під час програми зможе ставити йому різноманітні запитання, які будуть цікавими і для глядачів.

 

 Сергій Конюшок

 

«Залізний Оскар» - це своєрідний «фітнес-огляд» кіноблокбастерів. У кожній серії фігуруватиме хтось із героїв на кшталт Сталлоне, Шварценеггера та інших. Ведучий розповідатиме про те, як саме потрібно діяти, аби стати такими, як улюблені герої. Глядачі зможуть дізнатися, як правильно розвинути м'язи. Також у програмі буде йтися про правила здорового харчування, про рецепти різноманітних коктейлів, які корисно вживати після тренувань.

 

Заплановано, що програма виходитиме щосуботи в ранковому ефірі. Виробник - «Фільм Стрім».

 

Крім цього, незабаром телеканал НТН планує появу ще одного проекту. Сутність його полягатиме в тому, що журналіст телеканалу на певний час поселиться в тюрмі, аби повністю відчути на собі всі почуття та емоції від заточення. Журналіст, таким чином, «проживатиме життя кримінального авторитета». Подробиці обіцяють повідомити згодом.

 

Аліса Хамчич, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8135
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду