«Сімейний пес» стартує на «Інтері» 20 жовтня

9 Жовтня 2012
8100
9 Жовтня 2012
19:26

«Сімейний пес» стартує на «Інтері» 20 жовтня

8100
Проект виробляє «Тінспіріт студіо»
«Сімейний пес» стартує на «Інтері» 20 жовтня

Новий проект телеканалу «Інтер» «Сімейний пес» про пошуки родин для безпритульних собак стартує 20 жовтня. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Програма виходитиме по суботах о 10:55. За інформацією «Дусі», заплановано 13 випусків.

 

Виробництво проекту на замовлення телеканалу «Інтер» здійснює продакшн «Тінспіріт студіо», який раніше знімав для каналу тревел-шоу «Орел і решка». Хоча раніше планувалося, що «Сімейного пса» зніматиме «Студія Квартал-95» за форматом Family Dog компанії Shine International.

 

Ведучі нового проекту «Сімейний пес» - Дмитро Шапошников і золотистий ретривер Бард (на фото вгорі). Головний режисер - Євген Синельников.

 

У програмі беруть участь родини з дітьми, які бажають взяти у свій дім пса. Кожній родині пропонується чотири різні собаки з притулків Києва та області - дорослі та цуценята, породисті і безпородні. Родина з новими «вихованцями» перебирається на чотири дні в заміський будинок, де на неї чекають випробування. Люди вчаться доглядати за тваринами, розуміти стереотипи їхньої поведінки. Собак у цей час навчають кінологи. Через чотири дні родині треба вибрати одну собачку, яка залишиться з ними жити.

 

Решті собакам творці проекту також хочуть знайти господарів. Для цього буде створена «гаряча» лінія. Глядачам достатньо зателефонувати за вказаним телефоном, щоб взяти собі вподобаного чотирилапого «безпритульного».

 

Творці програми «Сімейний пес» запевняють, що і після завершення зйомок будуть підтримувати зв'язок з учасниками проекту, допомагати порадою, як краще будувати відносини з собакою, як доглядати за нею в разі хвороби.

 

 


 

 

У програмі декілька рубрик. «Глядачам покажуть, як поводяться собаки, коли залишаються без нагляду. Фахівці прокоментують особливості поведінки тварин, навчать, як можна запобігти неприємним наслідкам собачого "один вдома". Про дресуру розкажуть досвідчені кінологи, а від ветеринарів можна буде дізнатися про правила турботи про здоров'я чотириногих друзів. Також у програмі покажуть, наскільки розумні і кмітливі собаки: на спеціально обладнаному майданчику домашні улюбленці розкриють весь свій потенціал, проробляючи складні номери», - йдеться в повідомленні каналу.

 

Також гостями проекту стануть зірки українського шоу-бізнесу разом зі своїми домашніми улюбленцями. Знаменитості розкажуть, як собаки з'явилися в їхньому житті, і поділяться секретами спілкування з ними.

 

«Детектор медіа»

 

Фото надані прес-службою каналу

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8100
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду