Юлія Абібок, Валентина Куць і Ольга Кашпор стали лауреатами конкурсу Асоціації польських журналістів

9 Жовтня 2012
6583
9 Жовтня 2012
18:45

Юлія Абібок, Валентина Куць і Ольга Кашпор стали лауреатами конкурсу Асоціації польських журналістів

6583
Вручення нагород відбудеться 15 жовтня у Варшаві
Юлія Абібок, Валентина Куць і Ольга Кашпор стали лауреатами конкурсу Асоціації польських журналістів

Журі польсько-yкраїнської премії Асоціації польських журналістів визначило переможців. Про це йдеться на сайті НМПУ.

 

Перше місце в конкурсі посіла Юлія Абібок за текст «Глубокая депрессия» (сайт ДеПо.ua). Друге місце посіла Валентина Куць за текст «Волиняни переплачують сотні гривень за закордонний паспорт» (Рівненсько-Волинський аналітичний портал «Четверта влада»). Премію за третє місце отримає Ольга Кашпор за «Сюжет до дня незалежності України» (телеканал «1+1»).

 

Переможці отримають: головний приз у розмірі 3 300 злотих, за друге місце - 2 200 злотих, за третє - 1 100 злотих.

 

Урочисте вручення нагород відбудеться під час конференції Асоціації польських журналістів у Варшаві 15 жовтня цього року.

 

До складу журі входили Аґнешка Ромашевська Ґуза (АПЖ, Польща), Збіґнев Ритель (АПЖ, Польща), Ольга Падірякова (Незалежна медіа-профспілка України), Сергій Штурхецький (НМПУ), Олексій Бойко (Національна спілка журналістів України), Сергій Томіленко (НСЖУ).

 

Нагадаємо, Асоціація польських журналістів разом зі своїми партнерами в Україні Незалежною медіа-профспілкою та Національною спілкою журналістів проводили конкурс професійної майстерності. Роботи журналістів мали бути присвячені боротьбі за демократію: відстоюванню свободи слова, розвитку самоврядування, подоланню корупції, встановленню прозорості в урядуванні, відстоюванні прав людини тощо.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6583
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду